Diverse in oktober

Het is inmiddels al weer 31 oktober. Een best turbulent maandje een hoop gedaan maar niet zo veel gefotografeerd. En toch wel er is altijd nog dat mobieltje wat dagelijks druk is met de foto van de dag te maken.

De maand is begonnen met een masterclass product fotografie op de School voor fotografie.Een hele leuke dag en ik heb het thuis ook nog is geprobeerd en ook een ministudiootje gebouwd met rolgordijntjes en een buizenframe zodat ik flink de verlichting onder controle heb voor producten en al dat soort druppelfoto’s een leuke bezigheid voor de wintermaanden.

Natuurlijk zijn we met de Cool Coach gestart aan de in 50 dagen fit project. het is een leuk project om te doen. Lekker wandelen in je eigen tempo en wat oefeningen doen die niet belastend zijn. Natuurlijk zit in de oktobermaand ook de herfst vakantie en is er twee weken geen fit wandeling. We zijn lekker in de flow gebleven en zijn lekker aan de wandel gebleven die twee weken.

Op de tweede dag land er ineens een traumahelikopter in de Rijswijkse Klaroenstraat op het Johan Cruijff sport veld. Een gek gezicht en wat er aan de hand was daar heb ik geen idee van., Een hoop politie en ambulances. Ook op de hoek van mijn werk een klappertje, een hagelnieuwe Porsche rijdt een andere auto aan barrels en dat waarschijnlijk omdat dit denk in 2 seconden honderd rijdt. Een hoop schade en twee gewonden.

Deze maand is ook de maand dat het album The Dark Side of the Moon van Pink FLoyd 50 jaar geleden uitkwam. Dus tijd voor een jubileum uitgave en een film in het Omniversum. De jubileum uitgave is prachtig op lp. Maar de film tja nee dat was nou niet zo bijzonder. Het geluid was slecht, nee niet slecht, of ouderwets in ieder geval niet meer van deze tijd. De film zelf is een prachtige animatie van een reis naar de maan of iets dergelijks maar dit had ook met andere muziek gekund. Jammer maar het is ook niet debiel duur.

Op de laatste dag van de maand zijn we nog even naar de kapper geweest en dan gaat kleine Vriend!je altijd mee om gezellig met Joppie de berner sennenhond te spelen. Het is wel een grappig gezicht die grote lobbes en Vriend!je naast elkaar wachten op een koekje als de kapper klaar is.