Delft, avondfotografie

Avond fotografie in Delft één van de leukste aspecten die ik geleerd heb en de oude binnenstad van Delft is met zijn grachten en authentieke winkels een perfect decor voor deze vorm van fotografie. We hebben afgesproken met nog wat mensen om is te kijken of Iris en ik er iets workshop achtigs van zouden kunnen maken maar helaas kwamen er van de ik meen zes mensen er maat twee opdagen.

Dat de aantallen mensen wat minder waren dan we dachten was geen enkel probleem. We hebben gewoon die avond lekker lopen fotograferen. De mensen die er extra bij waren die wisten nog wat leuke plekjes in Delft en daar zijn we heengelopen. De Oostpoort stond in de steigers en een paar dagen ervoor was dit nog niet. Ook een beetje jammer maar ach. Ik heb die avond uit de hand een foto gemaakt van een pick-up en die staat nog steeds op mijn Facebook pagina als omslag foto.

Oja ik heb die avond ook nog een foto gemaakt van die scheve kerk waarin je beweging ziet. Die grote wijzer verspringt precies als ik een foto maak.

Het was een leuke avond en zeker voor de tijd van het jaar was het prima weer voor de tijd van het jaar.