Body Stress Release

Al jaren kom ik bij de praktijk van Linda Heskes om de pijn in mijn rug en nek te laten verlichten. In 2013 heb ik een heel pijnlijke nek hernia opgelopen en deze is eigen voor 80 procent zelf weer weggegaan, de fysiotherapeut heeft het tot 90 procent weten te verminderen en Linda tot ik denk wel 98 procent en daar valt mee te leven. Mijn nek zal altijd wel een probleem blijven.

Als je binnenkomt merk je direct de rust en stilte en de grote rechtopstaande donkerbruine behandeltafel met een grote gleuf in het midden is wel heel er nadrukkelijk aanwezig. Wat ik ook wel geweldig vind id de enorme grote plant die in een hoek van de ruimte staat, dit is echt een joekel. Wat voor plant het is dat weet ik helaas niet.

Iedere behandeling begint altijd met een kort gesprekje hoe het ermee gaat en of er nog nieuwe pijntjes zijn. Daarna ga je tegen de behandeltafel aanstaan en wordt deze gekanteld terwijl je erop staat. Een prachtig systeem. Tijdens deze shoot wou ik een foto maken van de lavendel die onder de tafel staat in een mandje. Helaas dit is dus in mijn verbeelding geweest. De tafel wordt altijd, waar je gezicht ligt, schoongemaakt met een vloeistof die sterk naar lavendel ruikt.

Na afloop nog even een nieuwe afspraak maken en ik kan er weer tegen.

Waardering: 5 uit 5.