Blow up Den Haag

Vanmiddag lekker wezen stadten zoals je dat zo leuk zegt. Er was een soort van ballonen feest met de naam Blow up Den Haag georganiseerd maar dan niet ballonentjes met maar grote opblaasbare kunstwerken. Op het Plein, Het lange Voorhout, het Korte Voorhout bij de Hofvijver en de Gevangen Poort.

Het is een lekker wandelingetje op om alle ballonen te bekijken. Bij de gevangenpoort kan je zelfs door de ballon heenlopen. De steeg naast de Pulchri Studio zit de ballon klem tussen de muren en dit moet een schoorsteenveeg kogel voorstellen. Leuk gevonden allemaal

Wel was het best wel weer druk in het centrum van Den Haag wat tegenwoordig de Museumbuurt heet. Wilde wij is heel authentiek een broodje eten bij Broodje van Dootje was die ziekjes en kon alleen maar broodjes met biefstuk bakken en daar had ik net ff geen trek in.

Op de terugweg naar huis een lekker broodje warmvlees gehaald in de Reinkenstraat bij de Scharrelslager. Door alle stoplichten op de terugweg liep de pindasaus langs Marja d’r armen richting Vriend! in zijn mand voorin de auto en die in warmvlees met pindasaus junk dus dat werd oppassen. Voor de zekerheid even een poep zakje van Vriend! geleend en het broodje daar maar in gedaan.

Van de week nog even naar Photo Breda en naar Art Den Haag, ik hou ervan.