Blokkie om in Loosduinen

Ik voel dat er dingen anders moeten. Ik ga vanaf vandaag is kijken of ik per dag om elf uur buiten kan staan en dan een uur lopen om weer is in beweging te komen. Vandaag is het niet gelukt omdat het net begon te regenen maar een klein half uurtje later stond ik buiten.

Ik heb een rustige wandeling gemaakt langs het Bokkefortpark waar de LTS heeft gestaan. Toen richting Madestein gelopen en langs het fietspad is een begraafplaats waar men met een karretje op de hoofdpersoon stonden te wachtten. Maar langs een fietspad ook. Heel iconisch kwam er een wat oudere man aan gehold in een knal geel sport shirt en hij was uiterst vrolijk. Het was net of ze op hem stonden te wachten.

Langs de verbouwing van de woningen aan de Kapelaan Meereboerweg richting de molen en het museum van Loosduinen. Tot mijn verbazing staat daar ook nog een kerk met een begraafplaats ervoor. Ik heb dit nooit geweten. Naast de molen staat een soort kunstwerk klok die met schaduw laat zien waar het ergens anders 12 uur is. Ik vind dit soort dingen altijd wel interessant. Ik ga nog wel is een keer kijken daarzo.

Verder ben ik langs de Brink gelopen richting het centrum van Loosduinen en heb daar nog wat foto’s gemaakt. Het is echt heel erg stil op straat. Ik geloof dat iedereen bang is om ziek te worden. In het winkelcentrum in Loosduinen is bijna alles dicht maar dat kan ook komen omdat het maandag ochtend is.

Ook wel grappig wat ik onderweg tegenkwam was best een grote boot in een sloot achter een huis. Het leek wel offie daar geparkeerd lag en zo kon wegvaren. Ik denk dat jet meer een boot is die ze aan het opknappen zijn en er op die manier wel handig ligt. Ik heb geen idee hoe dit ding ergens in het Westland zou kunnen uitkomen.

Verder was het weer ook niet echt meewerkend maar ach ik heb lekker een uurtje op m’n gemakkie buiten gelopen. Zo nog even mindfulness languit liggen en morgen weer een wandeling langs iets leuks in de buurt of misschien neem ik de auto mee en ga ik ergens anders een stuk lopen…

Waardering: 2 uit 5.