Beelden aan Zee

Omdat het vanmorgen mooi weer is heb ik snel mijn camera’s om mijn nek gehangen en ben ik naar Scheveningen gereden. Ik had ooit al is de beeldjes op Scheveningen gefotografeerd en ik vond dat het er weer is tijd voor was om ze weer vast te leggen. Ook ooit maar is naar het Museum beelden aan Zee. Maar dat komt nog wel.

Ik heb de beeldjes nu is wat beter bekeken en het is een luguber iets. De grote beelden eten de kleine beeldjes. Wel zielig. Ik heb ook horen zien en zwijgen daar zien staan. Ik denk dat ik die hier aan de muur ga hangen maar dan de versie wat zien horen zien en zwijgen nu eigenlijk en die vind ik zo leuk dat ik hem van de week 100×70 cm groot ga laten printen.

Van de week hoorde ik van Renate dat Peter de neef van Gert met een containerschip in Rotterdam lag. Ik zag een leeg containerschip dobberen voor de kust van Scheveningen dus dat zal dan Peter wel zijn geweest. Ik heb het gelijk maar aan Renate geappt maar die reageerd weer niet pfff.

Het was wel koud in Scheveningen maar een mooie lucht. Ik ben ook nog even langs de metershoge Lego giraffe gelopen. Dat ding is inderdaad best wel groot. Ik ben reuze benieuwd wat er allemaal in de nieuwe Lego hal komt naast Sealife.

Op de terugweg zag ik nog een hele grote Ikea kast op de Westduinweg, een gestripte flat die ze weer aan het opbouwen zijn. Door de upright functie in Lightroom kun je dit soort gebouwen rechtopzetten wat een heel raar en grappig effect geeft. Je ziet dat er iets niet klopt aan die foto maar je kan eigenlijk niet vertellen wat het is. Doordat die mobiele kraan voor de deur staat wordt het allemaal nog gekker omdat die verder nagenoeg niet vervormd wordt. Ik heb deze foto op een afstand van ca. 25 meter genomen met een 8 mm objectief.

Toen ik thuis kwam samen met mijn poezen Asterix en Obelix buiten in het zonnetje zitten lunchen.

Waardering: 5 uit 5.