Wiki links pagina

Icons

Wij helpen u gratis pictogrammen voor uw web-projecten, apps, tijdschriften, affiches, reclame ontwerpen of je het wilt gebruiken … U kunt ze downloaden naar png-formaat svg, ico en icns.


Ip adres naar locatie

WhatIsMyIPAddress.com is the premier website for helping people throughout the world find, check, or get details on a specific IP address. Our mission extends beyond showing you a public IP address in real time, or providing some helpful IP details—we also strive to help everyone better manage, monitor, change or hide their IP addresses by providing helpful tools and insights.


Kleuren kiezer

Kleuren combinatie palets kiezen aan de hand van twee hoofdkleuren, echt cool, duizenden iconen en de # nummers voor kleuren en tinten


Mijn bestseller

Een boek schrijven en uitgeven is voor veel mensen een droom. Deze droom wordt alleen vaak uitgesteld, en uiteindelijk niet waargemaakt. Zonde, want het is niet zo onbereikbaar als het misschien lijkt! Tegenwoordig is een boek uitgeven via een uitgeverij niet meer de enige optie die je hebt. Een boek uitgeven in eigen beheer met Mijnbestseller is eenvoudig, en daarnaast heb je altijd zelf de touwtjes in handen. Maak je droom waar en begin vandaag nog met je eigen boek uitgeven zonder uitgever.


Papierformaat

Een papierformaat beschrijft de afmetingen van een vel papier. Er zijn verschillende standaarden voor de formaten van papier.


Stichting Haagse Levensboeken

Getrainde vrijwilligers trekken gedurende enkele maanden met een oudere op. De ontmoeting is doorgaans leuk en inspirerend voor beide partijen waartussen vaak een band ontstaat. Herinneringen worden opgehaald en bewaard door ze vast te leggen in woord en beeld door de vrijwillige schrijver. De rode draad in het leven van de verteller kan worden ontdekt en nieuwe betekenis kan worden gegeven aan het leven.


Vogelgids

In deze online Vogelgids vindt u meer dan driehonderd in Nederland voorkomende vogelsoorten. Per soort vindt u informatie over herkenning, leefwijze, verspreiding & aantallen en (juridische) bescherming.


Wettelijke Feestdagen en meer

Nederland kent verscheidene officiële feestdagen. Benieuwd wanneer je dit jaar een dagje vrij hebt? Bekijk hier de data. Deze lijst is aangevuld met andere overige interessante data.