Wat zien zij

Wat zouden Horen, Zien en Zwijgen meemaken waarvan zij zo onder de indruk zijn? Ik zie het niet. Deze foto heeft voor mij ook een andere betekenis: Een examen onderdeel van de fotografie-opleiding die ik heb gevolg is een examen opdracht dat je een serie van drie foto’s moet maken. Een serie waar geen foto voor, tussen of achter past. En let op! Horen Zien en Zwijgen hebben we al gehad.

Heerlijk weer heerlijk even naar Scheveningen even niets….

Nu heb ik er toch één gevonden die er achter pasta namelijk over de schouders van deze grappige beeldjes in Scheveningen meekijken wat zij daar meemaken. Ik zie het eigenlijk niet maar ik denk dat deze foto wel als vierde foto naast de serie van drie zou kunnen.

Deze foto heb ik laten afdrukken op heen formaat van 70x100cm en hangt keurig prominent in onze woonkamer samen met nog vier andere foto’s. Toen ik deze foto maakte zat ik ziek thuis. ik had mijzelf toen de opdracht gegeven om dagelijks in ieder geval een uur te gaan lopen en als het kon ook een fotografie onderwerp te zoeken. Dit was wel iets om mijn hoofd leeg te krijgen.

Links: