Project Loosduinen 03 maart

Een beetje laat om dag 8 te beginnen maar februari heeft voldoende aandacht gehad dus is maart sowieso een saaie maand dus ook een saaie foto project maand. Dus bij deze een wandeling door de wijk onder het genot van het voortduwen van Marja Tatasteel in haar Rolstoel. Nog even…

Het is voor de tijd van het jaar een prima weetje droog en niet zo koud. Al het groen ontspringt langzaam en er zijn al wat jonge nijlganzen te zien. De waterkippen zijn druk met hun nestjes en de zwanen waren bezig om een nest plek te zoeken.

Verder lijkt het erg rustig op straat er is wel verkeer maar er lopen maar weinig mensen buiten rond. Ook in het Bokkefort park is het rustig. Wel grappig was onderweg een put die boven de stoep uitstak en de stoepranden zijn helemaal verzakt. Dit vraagt er om om te vallen. Ook zagen we nog een huis helemaal versierd in de kerst stemming. Politie of buren moeten jullie niet is naar binnen kijken? ligt daar geen dooie?

Ik moet zeggen dat het stukje Houtwijk waar we nu doorheen liepen niet echt een gezellig stukje is. Er zijn best leukere stukjes te bewonderen maar acht ook dit hoort erbij.

Vriend!je heeft het grootste deel van de rit op schoot gezeten bij Marja omdat hij zo af en toe 2x to eigenwijs is als dat hij hoog is. Verder is het een lieve jongen maar soms is hij druk met zijn puber gedrag. En zo kon ik ook wat beter door lopen. Verder wat het niet een al te lange rit omdat het voor Marja koud is omdat ze stilzit.