Project Loosduinen 10 Oktober

Heel appart vandaag het was heerlijk zacht weer. Het is inmiddels donker aan het worden en nog steeds is het 18 graden buiten. Een mooie gelegenheid om nog is een verhaaltje te wagen aan het Project Loosduien in maand 10, oktober.

Het is middag en Marja zit op verjaardagsvisite in de Loosduinse wijk Nieuw Waldeck. Ik loop samen met kleine Vriend!je een mooi blokje om van een uurtje en maak lekker wat foto’s van de omgeving. Te beginnen vij onze flat en langs de vergane bedrijfsglorie van de straat achter de oude bedrijfspanden.

Een mooie wandeling in een vaal zonnetje langs de prominent aanwezige kerk van Loosduinen richting ik noem het maar de Fransewijk aan de straatnaam borden te zien. Even een balletje trappen en gooien met Vriend! Wel tussen kilo’s ganzen strond.

Ik ben langs de Loosduinse Hoofdstraat gelopen en Maakte wat foto’s van het oude inmiddels aan het vervallen stadhuis van Loossduinen waar Marja en ik ooit is in ondertrouw zijn gegaan. Nog even en Loosduinen heeft er een echt Urbex locatie bij. De herbouw van de Kosterswoning naast de kerk verloopt prima zo te zien. Het gaat niet hard maar ik denk dat de centen van de verzekering opmoeten.

Terwijl ik een paar foto’s van dat in het verval aan het raken stadhuis sta te maken komt er een vrouw met een rollator aangelopen en die spreekt me aan of ik deze foto’s in de Loosduinse groep op Facebook ga zetten. Ik zei dat weet ik nog niet. Ik zet ze wel op mijn site. Die mevrouw vroeg welke site dit was en toen ik dit vertelde meende ze mijn site wel eens te bezoeken.

De vrouw is 57 en heeft MS. dat verteldeze aan mij onder een geel omleidingsbord met MS erop dat is ook wel weer wat. Ik vind ook altijd dat parkeerterrein bij Apotheek de Korenear zo’n gekke donkere plek als de Apotheek gesloten is. Als hij open is gaat hget allemaal wel.

Verder een rustige wandeling tot ik ineens een bende kabaal hoorde in Nieuw Waldeck dat was de kinderverjaardag allemaal gillende keuken meiden in de tuin. Ik ben er op mijn teentjes langs gelopen hahaha.