Mistfotografie

‘s Morgens erg vroeg op om Iris op te halen om ongeveer zes uur stond ik dar voor de deur. Iris zou Eierkoeken regelen maar helaas haar inhalige hondje Puk had de eierkoeken opgegeten, Misschien de boel een beetje opruimen.

We rijden op een zeer mistige ochtend richting de Utrechtse heuvelrug en verzamelen daar met een stuk of 10 a 12 Gevoelsfotografen om samen met Sander de bossen in te trekken. Het was zo mistig dat je er eigenlijk niet veel van kom maken maar Sander heeft de boswandeling omgedoopt tot een Workshop mistfotografie.

We krijgen natuurlijk weer een prima instructie hoe we in de mist nog een paar mooie foto’s kunnen maken en dat is aan de resultaten te zien prima gelukt. Ook hebben we nog geprobeerd om de wereld in een druppeltje te vangen en ik moet zeggen ook dat ging allemaal prima.

De paddenstoelen schoten letterlijk voor je neus de grond uit door de vochtige lucht en ook daar hebben we een leuke uitdaging opgedragen gekregen.. Maak een foto van de onder en bovenkant van een paddenstoel. Dit kan dus niet maar iedereen lag plat op zijn buik om het toch te proberen.

Het was een geslaagd ochtendje fotograferen. Ik heb een reuze leuke dag gehad.