Actiefotografie

We gaan is actie foto’s maken tijdens een gezellig workshopwandeling met Sander en zijn Gevoelsfotografen gevolg. Wederom lekker op tijd afgesproken en samen met Marja Annemieke en Jefffey zijn we afgereisd naar Hoek van Holland waar we onder de bezielende leiding van Sander de Speedferry van de RET opstappen en met een redelijk gangetje een rondvaart maken langs het zeehonden strandje in de nieuwe waterweg en waar we fietsers afzetten op de Maasvlakte.

Wij worden gedumpt in de Pistoolhaven op de Landtong van Rosenburg en gaan daar op ons gemak de natuur fotograferen en we fotograferen elkaar. Het is voor het eerst dat ik op die landtong kom, althans ik ben er vroeger met mijn vriend Gert en volgens mij ook Marja wel is ana het vissen geweest.

Ondertussen ben ik met regelmaat op de Landtong te vinden om mooie dingen te fotograferen. Het was toen allemaal nieuw voor mij eerst een hoop actie foto’s op de Speed Ferry dan Zeehonden en tot slot nog is de natuur. Ik heb er hele leuke portret foto’s gemaakt en ben voldaan aan het einde van de middag weer op de Speed Ferry naar Hoek van Holland gestapt en weer naar huis gegaan.

Inmiddels ben ik er langzaam wel aan het achter komen dat ik meer wil met Fotograferen en ik moet op zoek naar iets nieuws om te gaan leren of eigenlijk om echt te gaan fotograferen…

Wordt niet vervolgd dit is inmiddels al vervolgd.