Examen begeleiding – Les 20 – 23

Vooraf

Deze lessen omvatten het bekijken en beoordelen van de foto’s voor je examen en ook en zeker niet belangrijk het kiezen van de juiste foto’s voor de series. Ik weet wel dat ik dat moederbord snel aan de kant gekwakt heb en dat ik de winkels in de Reinkenstraat ook niets vond. verder zijn de ideeën vooral samen met Marja allemaal op d’r plaats gevallen.

De serie van drie vond ik de moeilijkste opdracht om uit te voeren. Het idee had ik heel snel maar om tegen een wild vreemde vrouw te roepen huppa d’r uit die tieten vond ik even tegenvallen om dat te doen en eigenlijk zag ik pas later op de foto’s wat het allemaal was geworden eerst had ik daar geen idee van. Ik heb deze serie twee maal gedaan een als back-up en toen ging het allemaal een stuk makkelijker. De overige opdrachten zijn gewoon in de loop van de tijd ontstaan en naar tevredenheid uitgevoerd.

Hieronder de definitieve plannen van aanpak voor mijn examen op 4 maart 2017 ongeveer in de volgorde van uitvoering.

Plannen van aanpak voor het examen.

Dit zijn de definitieve plannen van aanpak. hiervoor heb ik nog wel wat andere hersenspinsels gehad en die staan in de volgende pagina. volgende samen met foto’s die ik gemaakt heb als probeersels.

Serie van 3

Plan-van-aanpak-Serie-van-3

Spiritueel

Plan-van-aanpak-Spiritueel

CD Cover

Plan-van-aanpak-CD-cover

Bedrijf of instelling

Plan-van-aanpak-Instelling

Boekomslag

Scan009-samengevoegd

Vrije serie

Plan-vrije-serie-1