Bestanden voor het web – Les 13

Een raadselachtige les. Geheel achterhaald door de moderne tijd. Hieraan kun je wel zien dat dit lesboek zeven jaar oud is. Op zich zal het best handig zijn dat je in Photoshop een simpele webpagina kunt maken maar er zijn inmiddels zoveel sites en simpele programma’s waarmee je een veel slimmere website mee in elkaar kunt timmeren. Maar goed ik heb me er doorheen gebeten en het is wel weer grappig. Het koppelen van een laag in Photoshop aan een webpagina en hoe deze geopend moet worden.

Het heeft niets met mijn doel qua Photoshop te maken maar je maakt een menu naar andere pagina’s en door op laag plaatjes te drukken maak je links naar andere pagina’s in een nieuw tabblad.

Klik hier om de site in werking te zien. Alleen er zit iets Flashachtigs bij en dat werkt inmiddels niet meer en daar kan ik niets aan veranderen. Nog één les en ik heb een boek van 411 pagina’s doorgeworsteld.

Print Friendly, PDF & Email