Video bewerken – Les 10

Dit is echt een coole les lekker video editen en dat heb ik nog nooit gedaan. Wat dat aangaat kan er wel enorm veel met Photoshop. Het is natuurlijk nu een voorbeeldje hoe je muziek onder je filmpje zet en hoe je filmpjes en foto’s door elkaar kan gebruiken. Het zit knap in elkaar maar het lijkt er ook een beetje op dat het niet Photoshop is met die tijdlijn onderaan je scherm. Het werkt allemaal anders dan Photoshop. Wat ook heel leuk is is dat je ook effecten en overgangen op films kan zetten maar ook van foto naar film en andersom.

Hieronder het filmpje wat bestaat uit 6 foto’s en vier filmpjes en een geluidstrack.

Het resultaat van deze leuke les.

Hieronde de foto’s die in het filmpje worden gebruikt. Ik denk dat ik dit wel is vaker ga doen. Het staat ook wel leuk op je website en aan de visite je vakantie foto’s laten zien is ook ineens iets grappigs geworden en duurt nog maar een minuut of 5 in plaats van 2 uur.

Hierboven de foto’s die gebruikt zijn voor het filmpje. De filmpjes erbij zetten i sniet echt nuttig. Het filpje van de hand was kleur en is omgezet naar Sephia. Over de hond met de boot zit een vage Iris filter die eigenlijk had moeten meebewegen met de zwarte hond maar helaas dat is net niet helemaal gelukt.

Print Friendly, PDF & Email