Huiswerkopgave 4

Deze opgave mixed met verf wat ik nooit zal gebruiken en een domme 3d tekst wat ik zeker niet ga gebruiken. Deze hele huiswerk opdracht vind ik helemaal niets en slaat ook nergens op. Ik geloof niet dat ik nog veel N.T.I. cursussen ga volgen of het moet ineens zo overweldigend worden.. Ik denk het niet.

Hieronder de vage stap voor stap handleiding. De 3D opdracht van het boek plak ik zo de voorbelden op de site daar heb ik helemaal niets mee en heb ik niet nodig. Zonde van mijn tijd.

4-1 Open het bestand “huiswerkopgave_3”. Maak met behulp van het mixerpenseel een schilderij van de landschap afbeelding op het bord van de fiets.

4-2 Kopieer alleen de laag Pineapple – van bestand 04start.psd uit de map Lesson04 – in dit bestand en plaats het op het bord van de fiets, zodat de boven- en onderkant uitgelijnd zijn met het “schilderij”. Maak hiervan ook een uitknipmasker voor het bord en geef de ananas een slagschaduw.

4-3 Maak 3D tekst, typ sale in lettertype Minion Pro Regular 20 pt. Plaats deze naast de ananas op het bord van de fiets. Sla dit bestand op als “huiswerkopgave_4” en lever het Photoshop bestand in. 

Print Friendly, PDF & Email