Kraanvisite

Rijk J.
Al jaren lag er een stukje kale grond tegenover ons huis en op zich in de loop der jaren veranderd in een klein natuurgebiedje in mijn ogen met schitterende wilde grassen en bloempjes waar dan weer een hele diversiteit aan beestjes op afkwam geweldig.

Menig keer toog ik daar gewapend met mijn camera heen om menig uurtje al dit moois vast te leggen wat een kleurenRIJKdom zeker wanneer de vlinders er rondzwermden maar vlak ook het andere vliegend spul niet uit zo kleurRIJK.

Dit allemaal pal bij het huis aan de overkant.

De laatste dagen was er veel gedoe op deze plek, er hing verandering in de lucht en er reden auto’s af en aan en op een dag ik kwam wat vroeger thuis zie terwijl ik omhoog keek om te zien of mijn vrouw boven te zien was een kraan, zo’n hijskraan, uit het raam van ons huis En mijn eerste gedachte was “Wat is dit! Kraanvisite?” Toen besefte ik pas dat er een hijskraan tegenover ons huis was verrezen, ik zag een weerspiegeling.

Einde van een stukje ongerepte natuur.

Danny
KleurRIJK een wandelingetje over de langste laan van ons land “De Laan van Meerdervoort” en wat is het toeval aan het einde van de Laan van Meerdervoort staat het langste woongebouw van Nederland, “De Chinese muur genaamd.”. Aan de overkant van de Chinese muur stond vroeger de discotheek “De Marathon”, een begrip in Den Haag. Maar de Marathon moest plaats maken voor een heel nieuw ambitieus wooncomplex in de duinen en daar wordt momenteel flink gebouwd. Ik de spiegeling van de woningen van de Chinese muur zie je heel grappig een hijskraan bij iemand in huis staan. Dit is echt kleurrRIJK.