Zonnig Kijkduin

Inmiddels is het al weer voorbij de helft van januari en vandaag is het prachtig mooi en zonnig weer. We besluiten om eventjes lekker uit te waaien op het strand bij Kijkduin. Het was heerlijk weer en die kleine Vriend! heeft ook lekker gehold. Doordat het toch wel koud is, zo rond het vriespunt zijn de plasjes bevroren. Maar je kunt er niet op staan of glijden daar is het echt te dun voor.

Er lopen geen schapen en de koeien zijn ook in geen velden of wegen te bekennen Jammer maar helaas. We lopen lekker een stukje door de duinen richting het strandjutters museum. Alle troep die aangespoeld is wordt daar tentoongesteld. Het is gesloten dus kom ik ook niet in de verleiding om binnen te gaan kijken.

En daar is de zee en Vriend!je krijgt haast. Die loopt voordat hij bij het harde zand is al zijn energie op, doet hij nou eenmaal. We hebben wel lekker balletje gegooid en natuurlijk zijn er nog heel veel andere hondjes besnuffeld. We kregen van een mevrouw nog een leuk compliment namelijk dat Vriend!je een echt hondje is. Ik zei nog tegen haar maar thuis op de bank is hij echt een kussentje. De mevrouw moest lachen. Ze zei nog dat hoort ook zo en buiten s hij een lekker hondje die prima met andere hondjes kan omgaan.

We hebben erna nog even gekeken hoe het met de bouw van Kijkduin gaat. Nou dat ziet er prima uit. ik denk als dit klaar is dat het een stad in de srand is.