Weer is naar Zoetermeer de trouw locatie bekijken.

Nog eventjes en we gaan een leuke trouwerij van m’n collega fotograferen. Ik heb er nu al zin. Maar je moet natuurlijk wel een beetje inspiratie opdoen om er wat leuks van te maken. Gelukkig konden we nu ook even in de trouwzaal kijken. Een leuke zaal met een onwijs leuk plafond en een heleboel spiegels.

Die spiegels zijn niet handig als daar continu een fotograaf in te zien is. Dit wordt een lastige maar we komen er wel uit.Ik moet zeggen het Wapen van Zoetermeer is een mooie locatie om te trouwen.

Nog eventjes naar het Floriade park gereden om te kijken hoe het gras er nu bij staat. Keurig kort en er kan best een leuke shoot uit komen en zolang we het lekker compact houden is het in de korte tijd nog te doen ook. IK denk dat het liebelen park wel erg leuk is.

Grappig dat op de kinderboerderij weer is een leuke dikke rode koe en een zwarte stonden te grazen, een heerlijk gezicht en kinderboerderij koeien die zijn helemaal lekker tam en komen zo op je afgelopen. En dat deden ze dus ook. Verder op liepen zwart-witte schapen lekker te grazen en er was er ook één de sloot in gesprongen. Die zal dus een behoorlijk slokje water in zijn vacht hebben. Ik had nog nooit zwart-witte schapen gezien.

De plek om hier te fotograferen is prima. En verderop bij de triomfbogen ook en daar was alles keurig gemaaid en nu maar hopen dat alles een beetje groen blijft en dat het niet debiel heet gaat worden. We liepen terug richting de auto en bedachten ineens mmmm eten is ook nodig. Lekker bij Sfera gaan zitten eten. Wel gek dat ze daar Engels brabbelen, Maar acht het is prima eten.

Hup snel naar huis we krijgen visite en ik moet de mevrouw even shooten.