Wandelen in het Park

Doordat we samen met mijn Cool coach lekker aan de wandel zijn geraakt en in 50 dagen super fit gaan worden… nou… zijn we lekker met kleine flippie lekker in het rijswijkse bos gaan lopen. Gister heb ik met de Cool guys er ook lekker gelopen dus vandaag Marja en Vriend!je mee.

Gister was het echt prachtig met allemaal mist. Wij vanmorgen vroeg op om lekker in de mist te flitsen.. Nou nee het was droog, geen mist , geen water grrrr

Het is echt een heerlijk park om in de ochtend en de middag rond te lopen. Alleen het sterft er van de blauw alg. Alle symptomen zijn er, slierten, stinken en bubbels. Maar gelukkig liggen er ondanks de waarschuwingen en de aanwijzingen van het water allerlei mensen in het water. Zo gek dat je een bord niet kunt lezen.

Het is voor onze kleine jongen echt te heet, hij geeft het steeds op en gaat lekker eventjes in de schaduw in het gras liggen. Hij kan het echt niet. Het is te heet voor dit diertje. Maar hij red zich en houd zich enorm karig. Het is een kanjer! We lopen niet de hele route van zaterdag maar gewoon een blokkie park.

Jammer dat er in dit park ook andere dingen gebeuren. Ieder voor zich maar ik moet bij elke zakdoek m’n jongen redden voor vuiligheid. Het ergste wat ik zag liggen was een schuurspons met stront eraan. Wat bezield je!!!!

Maar goed het is wel een prachtig park om doorheen te lopen. Gewoon lekker je hondje uitlaten of met de Cool groep lekker te wandelen heerlijk. Vandaag de heetste 10 september sinds de oprichting van onze planeet was het wel wat warm en vond ons hondje het te warm.

Op de terugweg zijn we nog even langs de waterpomp van Rijswijk gereden omdat onze kleine jongen niet in de sloot kon. De waterpomp was echt lekker voor mijn vent. Tegelijk kwam de Rijswijkse wielerploeg onder begeleiding van de politie nog even langs.

Leuk om te zien en een lekker dagje en gister ook een fijne wandeling en training gedaan in het mooie park! oja volgende week weer op het schavot en kijken hoe ik er aan toe ben. ik ga ervoor!!