Venlo even weg

Ons lieve hondje is een week of 3 geleden door die Iris gestolen. We hadden even geen zin om thuis te zitten dus zijn wel lekker een weekendje naar Venlo gereden en hebben lekker in een monumentaal hotel in het monumentale centrum van Venlo de bloemetjes buiten gezet.

Omdat Venlo vlak bij Duisburg in Duitsland ligt zijn Marja en ik daar naartoe gegaan om lekker uit te waaien in het Landshaftspark. Marja was er nog nooit geweest en ik al twee keer dus ik was de gids. Leuke ervaring overigens als je ergens nog is terug komt en drie maal in een ander gezelschap, grappig eigenlijk.

Je zie dat park wel achteruit hollen en ondanks dat het al 25 jaar staat begint het behoorlijk te rotten zowel het ijzer als het beton. Een jaar of vier geleden was dit een stuk minder.

We hebben in het hotel onwijs lekker gegeten. Het was een Vietnamees die een prima keuzen kaart had. Ik had iets van maar zeven hapjes mmm maar het was onwijs lekker en precies genoeg. s Avonds nog even vlink aan mijn boek gewerkt en nog wat foutjes eruit gehaald. Zondagavond heb ik het naar de drukker gemaild en woensdag had ik mijn boekjes binnen. Ik vond het een hele prestatie 26.000 worden en 100 bladzijden over de avonturen die ik beleefd heb en het inzicht wat ik gekregen heb na het schrijven van dit boekje.

Voor nu ga ik proberen te herstellen van mijn problemen en proberen om de draad snel weer op te pakken het is nu 5 december en ik ben al ziek vanaf 13 augustus.

En wat die rooie trol geflikt heeft werkt ook niet echt mee.

Waardering: 2 uit 5.