Trouwen Sylvia en Marcel

Wat een geweldige dag was dit om te fotograferen. Mijn collega Marcel gaat na jaren samenwonen trouwen met zijn vriendin Sylvia. Ik meen dat ze al een jaar of 20 samen met elkaar optrekken maar nu is het zover. 10 augustus. De dag dat zij elkaar leerden kennen.

Op 31 maart van dit jaar is Marcel 25 jaar aan de zaak. Dit wat gelijk een mooi moment om zijn toenmalige vriendin Sylvia ten huwelijk te vragen. Een tijdje later heeft Marcel gevraagd of ik voor hem de boel wil vastleggen. Ik vind het hartstikke leuk om te doen. Gelijk een dagje vrij genomen.

Voordat we de datum daar is moet er door het bruidspaar van alles worden gerelde zo ook het fotograferen van de dag. Dus wij zoeken een mooie plek in Zoetermeer, het voormalig Floriade terrein. Dit is een prachtig park met nog wat thema’s er in van de vroegere Floriade.

We maken een afspraak in het park en fotograferen zo hier en daar wat. Dit doe ik ook nog twee keer met Marja en gelijk kan onze Vriend! daar lekker uitgelaten worden. We spreken ook een keer af op de locatie waar de trouwerij zal plaatsvinden. En het is al snel weer 10 augustus.

Om een uurtje of negen brengen we onze kleine Vriend! naar Marja d’r zus. En rijden we naar Zoetermeer. We komen rond tien uur aan bij Sylvia en Marcel. We worden hartelijk ontvangen door hun schoondochter. We maken wat plaatjes van het harenknippen en de ringen. Daarna dat Marcel aanbelt met de bloemen voor de bruid. Hier ziet Marcel zijn aanstaande vrouw voor het eerst in haar prachtige jurk. Alleen die oorbellen.. Marcel had mooie nieuwe voor Sylvia gekocht.

We rijden rond twaalf uur naar het Floriade park. We hebben daar een prachtige shoot gedaan. We hebben ons keurig aan de tijd gehouden en hadden eigenlijk zelfs nog tijd over. Dus mooi op tijd naar het Wapen van Zoetermeer.

Aangekomen bij het Wapen is alles keurig geregeld, alles staat klaar en alles is tip top in orde. De trouwerij kan beginnen. Dit loopt ook gesmeerd met een leuk verhaal over Marcel en Syl hoe zij elkaar hebben gevonden. De rest vertellen de plaatjes denk ik wel. Het wat een schitterende dag om nooit te vergeten.

Alle plaatjes staan hier hieronder is een globaal overzicht van de prachtige dag.