Rondje Hellevoetsluis

Op mijn dooie gemak met vochtig koud en geen lekker lucht om te fotograferen een rondje rond Hellevoetsluis ondernomen. Ik had al is gehoord dat dit een vesting plaatsje is en dat er zo’n stervormige gracht omheen ligt. Het was vandaag wel droog maar knap koud langs het water maar daar heeft een bikkel als ik natuurlijk geen last van brrrr. Wat moest ik opeens pissen mooi. Nou monumentaal bunkertje je bent besproeit met mijn DNA.

Het is een leuk uitje en het lijkt me zo langs die haven echt wel heel erg leuk wonen. Op de heenweg zag ik langs de weg een vaart met allemaal vissteigers en in zag er ineen een graf monumentje tussen staan. Ik ben toch maar even pols hoogte gaan nemen en na een keer of 3 langs dat monumentje te zijn gereden heb ik het gevonden. Ik ben bang dat Rick daar op 7 december 2006 is verongelukt. Rick is slechts 15 jaar oud geworden.

De brug verder op lijkt net een vliegtuig heel apart en er is ook een trap ingemaakt om omhoog te klimmen in de brug alleen kan je nergens parkeren.

Voor mijn eerste foto dagje vind ik het wel een geslaagd dagje. Maassluis was een beetje druk en vol geparkeerd dat doe ik dan maar een andere keer.

Waardering: 3 uit 5.