Project Loosduinen loopt lekker

Het project Loosduinen is op volle gang. We lopen lekker met ons leuke lieve hondje door de buut. We gaan maken wat foto s onderweg. We wandelen lekker door het park en komen nog wat holletjes van parkieten of spechten tegen. Heel grappig hoor. Nooit geweten dat ik vogeltjes zo leuk vind.

We wandelen lekker door en Vriend! krijgt het in de gaten we lopen anders… we lopen … toch niet …. naar de konijntjes? jawel we lopen nu al zo lang langs het fietspad richting de brandweer het kan eigenlijk niet anders.

Zo lekker om te zien dat alles weer open is en heus ik hoef echt niet te feestuuuh of zo maar gewoon alles leeft weer zelfs de kinderboerderij is druk. Vriend! is zo blij met de konijntjes. Alleen zijn irritante piepblafje nouja als dat het is als je als klein hondje een konijn ziet…

We lopen nog eventjes door leuk langs de renbaan waar de hondjes los mogen en daar zag ik mijn kereltje even losgaan… hij rende grote honden eruit alleen werd het te druk en dan vat hij het niet meer. Dus weer uit die renbaan. Lopen we per ongelijk langs zijn sportschool… oje en die is dicht maar ij gaat keurig voor het hek zitten. zo lief.

Maar ja we moeten verder. we gaan weer richting de konijntjes en lopen het park uit, We gaan niet naar huis besluit onze jongen. We gaan naar park 3 daar is water en dat is leuk water en de ezeltjes van de kinderboerderij lopen daar die nemen een zandbad en Vriend! een waterbad… Het is zo leuk in het project over Loosduinen om je hondje de route te laten bepalen… Van de week nog een keer op koningsdag.