Op en top Loosduinen

Een bewogen weekje pfff. Maar ook een hele leuke week. De laatste werkweek en dan heerlijk een weekje vakantie. Daar zijn we vandaag ook mee begonnen. We hebben samen en met Vriend!je een mooie wandeling door ons woondorp Loosduinen gemaakt.

We zijn langs alle kringloopwinkels, voet tussen de deur kerk, het opbaarcentrum voor negers, door de meur van een snackbar met 40 jaar oud vet en langs die stink pizza’s van domino’s richting de molen in Kraaienstein gelopen. Vriend! maakt overigens niets uit die schooiert gewoon lekker door.

Van de week was wel even wat. eerst klapt er weer een bezorger achterop een auto en zondag toen ik met Vriend! buiten liep filmde Marja een overval op een vrouwtje buiten die haar handtas gestolen werd op klaarlichte dag. Echt erg. Maar ik moet zeggen de politie heeft zelfs een buurtonderzoek gehouden. En is nog hier thuis geweest.

Verder was het gewoon een normale saaie werkweek. Zoals gezegd wel een andere week een week net voordat je op vakantie gaat. Een heerlijke week met een mooi vooruitzicht. Donderdag avond was het in deze kut zomer een mooie avond en een tijd dat er mooie zonsondergangen zijn. Dus zijn we donderdag Vriend! maar lekker gaan uitlaten op het strand.

Het bleek wel weer een mooi gezicht zo op het strand. Jammer dat ik die Panasonic camera mee genomen had daar zit toch niet zo’n bereik in als die dikke Nikon. Maar goed er zitten een paar mooie foto’s bij. Vriend! is zo blij op het strand en laat dit ook zo dankbaar zien. Vooral de zonsondergang over de duinen was een spektakel om te zien. Maar voor eind augustus was het wel koud.

Vandaag onze eerste vakantie dag zijn we lekker met kleine Vriend! een wandelingetje gaan maken nadat we zo langzaam mogelijk uit bed zijn gestapt. In onze omgeving os het echt vakantie tijd. Vrienden vandaag naar Curaçao, hangen op dit moment van tikken in de lucht . Mijn broer nog steeds op Bonaire en ander vrienden langs de waal in Gendt met dt.

De wandeling met onze kleine Vriend! was even lekker. Gewoon door de buurt. Allemaal leuke hondjes tegen gekomen onderweg en leuke gesprekjes met de baasjes gemaakt. Vriend! is wat dat betreft een kanjer met zijn lachebekje.

We hebben nog even botten lopen zoeken op het kerkhof van de Abdijkerk. blijft grappig een dorpje als Loosduinen 3 kerken en 2 kerkhoven. Het was een lekkere wandeling en de nieuwe instellingen van mijn kleine camertje werken prima die houd ik erin en zeker omdat ik nu weet waarop ik scherp stel.

Nadat we terug kwamen moesten we helaas Vriend! even alleen laten en hebben we de auto even leeg getrokken en lekker opgeruimd. Kunnen we samen met de nieuwe banden remblokken en remschijven veilig en opgeruimd op weg richting de hunebedden…