Nog lekker thuis en onderweg.

Gister, zondag de tweede dag van onze tweedelige vakantie deze maand is een herfstdag bah. Zeker omdat ook de Formule 1 race niet doorging was het werkelijk een binnen zit dag. Ik ging ‘s morgens Vriend!je uitlaten in mijn t-shirt, nou gelukkig wilde die ook vlug terug. Nou ja verder hebben we dag 2 van deze vakantie lekker door de duinen heen gelopen langs het schrikdraad en Vriend!je wordt daar echt naartoe getrokken.

Alles bij elkaar toch wel nuttig bezig geweest, een beetje van alles gedaan. Wat artikeltjes op mijn opleiding site gezet. Die site gaat inmiddels wel vorm krijgen, Een beetje van alles ingepakt en uitgeprobeerd hoe dat die kleine Panasonic camera werkt. Nu staat hij denk ik eindelijk goed ingesteld. Zeker handig met dat scherpstelpunt op de toch bediening, die was is steeds kwijt of deed het niet. Ik kwam ook nog de radiotelescoop van Westerbork tegen, ook is leuk om langs te rijden van de week.

Vandaag gaan we rond een uur of twaalf richting huppelloo, geen idee hoe die plaats heet. Ergens in Drenthe waar volgens Marja d’r zus zelfs het gras groener is dan thuis maar dat zal wel aan de veengrond en de tijd van het jaar liggen.

Om een uurtje of elf wordt Vriend! heftig zenuwachtig van al die tassen en die zooi die mee gaat. IK denk ik laat hem eventjes uit dan kan hij eventjes een lekker plasje gaan doen.

We zijn om half twaalf beginnen met de auto vullen. ik had inmiddels gezien dat het zeker twee en een half uur rijden is. Eerst bijna 3 uur maar dat is was ‘s morgens op de eerste werkdag van de week na de vakantie dus alles is wat drukker vandaag. Nou meneertje wou de lift in, En buiten zo snel mogelijk richting de auto. Hij weet dus echt dat hij op vakantie gaat.

Nadat de auto vol zit zijn we lekker doorgereden tot de eerste stopplaats na Utrecht. Daar hebben we op een onmogelijk drukke parking even Vriend! zijn plasje laten doen en natuurlijk zijn beentjes laten strekken. Vriend! doet een plasje en ziet weer overal hondjes. leuk ventje blijft het met al zijn vrienden altijd en overal.

Na nog een half uurtje rijden komen we bij een Haje wegrestaurant dat vroeger Routiers hete. Maar ach. We besluiten om alleen even snel een broodje te halen en dan gauw weer naar de auto en daar het broodje op te eten. Het gebeurt nooit maar ze zullen toch eventjes de auto voor je opruimen.

De rest van het ritje was wel wat lang en saai maar ach. Eenmaal aangekomen op het terrein is alles weer helemaal super geregeld. Alles op zijn plekkie alles op tijd alles klopt. Jammer dat de sleutel pasjes het niet doen. Nou ja even naar het service gebouw en een sleutel ophalen en klaar. Binnen ziet het er allemaal prachtig uit, Alles behalve de tv doet het. Oja de vaatwasser zijn ze vergeten in te bouwen.

Het weer werd ook onderweg steeds mooier en wat warmer en dat is wel fijn. Het lijkt erop dat het de hele week mooi weer gaat worden. We hebben vanavond lekker tapas hapjes gegeten en zijn maar niet te laat naar bed gegaan, ik was moe.