Mei 2019 Iris op zichzelf

1 Mei 2019 krijgt mijn toen nog aller allerbeste vriendin Iris de sleutel van haar nieuwe woning er brak een nieuw hoofdstuk aan in haar leven. Wat er allemaal in een Kia Picanto past ik heb er hartelijk om gelachen. Je bent een prinses in je nieuwe paleisje, je hebt de grootste plannen.

We hebben er enorm gelachen, keihard gewerkt, gezweet, geploeterd en lekker gegeten want zorgzaam is Iris wel. Heel erg zorgzaam en lief. Na de verhuizing je eerste nacht in je nieuwe huisje ben je helemaal zelfstandig en definitief een gescheiden vrouw.

Iris op deze manier wil ik jou bedanken voor de hele fijne, leuke en gezellige tijd die we samen hebben gehad. Ik ben altijd met heel veel plezier met jou op stap geweest en Ik heb met heel veel plezier en liefde voor jou bij jou thuis geklust ook al op je oude adres. Ik heb van je gehouden alsof je mijn eigen vrouw was en ik had door het spreekwoordelijk vuur voor je gegaan. En Iris je hebt mij en ook Marja rijkelijk beloond voor onze inzet en hiervoor zijn we je zeer dankbaar dit zijn een geweldige momenten geweest.

Helaas ben jij in een heel rap tempo een andere vrouw geworden en is onze vriendschap voor nu stuk! Iris ik had je graag nog is willen spreken om samen door een deur te kunnen maar je doet zo raar en zegt zulke vreemde dingen dat ik dit eigenlijk niet meer wil..

Jammer maar het is goed zo.

En de foto’s hiervan zijn weg!