Maart 2024 wat een weer

April is goed begonnen. Een lekker weertje en geen regen. De afgelopen zes maanden is het weer niet echt bijzonder geweest. Maar ach april gaat het goed maken en ach het moet ook is een keer zomer gaan worden. Eerst voorjaar en dan weer verder kijken. Het zal wel weer heel heet worden.

Maart roert zijn staart. Het was een divers maandje. Mijn van vader van ziekenhuis in en uit van huis naar een verzorgingstehuis maar dat was het even niet. Nu weer in het ziekenhuis. Mijn broer is inmiddels ook weer terug vanaf zijn tropische eiland.

Het afgelopen weekend was een weekend van 4 dagen en een uurtje eerder vrij. Op donderdag kwam ons nieuwe bed. Gelukkig kon ik de boel op donderdag, het vervelende eerst in elkaar zetten pff lades en bodems. Vrijdag even lekker geverfd en het oude bed eruit getrokken. Op zaterdag lag het ook al bij de milieustraat na onze fijne wandeling in Rijswijk, de vierde de matrassen weg. Verder is het slaapkamertje best oké geworden.

Met de kerst lag ik met een blafgriep in bed. We zouden gezellig bij de familie Hooft de kerst vieren, helaas ik zat er ff doorheen en heb met de kerst kippensoepbouillon gegeten. Ik had zo geen zin die die kippensoeptroep. Maar goed afgesproken met de Pasen en wie ligt er weer te blaffen, hej ikke!! grrr. Al met al een heel leuk en gezellig paas etentje geworden maar toch.

Oja zwager Simon is ook maar is 60 gaan worden. Die had een lekker etentje georganiseerd in het pittoreske Poeldijk. Het is dan altijd wel leuk om herinneringen op te halen met de mensen die er daar bij zijn. Verder zie je die mensen eigenlijk nooit meer. Het eten was overigens ook prima. Maar ons kleien hondje moet ook uitgelaten worden dus het werd niet te laat.

Tja we hebbe drie etentjes gehad deze maand. Renate en Gert kwamen langs en we hebben lekker bij de haaien een pizzaatje gegeten. Het is wel grappig dat voor mijn werk ik die tent heb uitgerekend. IK heb het verder nooit gezien maar het ziet er verder goede uit denk ik. En een pizza zonder die dikke rand krijg ik wel weg maar die rand is echt teveel.

Natuurlijk hebben we ook weer de nodige uurtjes gewandeld in het bos in Rijswijk.