Lock-down in Den Haag centrum

Een Lock-down in het centrum van Den Haag wat een zielige vertoning is dat. Gewoon dat je niet naar een winkel kan en wat kan uitkiezen. Ik ben pas 3 maanden bezig geweest om wat truien on line te bestellen. Eerst komen er tenten dan komen er navel tuitjes en toen had ik een leuk gemiddelde. 3x betaald en iedere keer na een maand pas je centen terug. Ik snap het maar toch.

We hebben besloten dat we in ons kantoortje aan huis “The Office” maar de Vertuo koffiezetter moeten neerzetten. En ik vind de caramel cookie wel erg lekker enne een paar klantvriendelijke Vertuo kopjes erbij staat ook wel erg netjes. Dus op naar de Passage in de Stad.

Hondje mee kan hij lekker de stad vol pissen ook daar staan wel een paar kale droge takken. Maar wat is dit een trieste blik. Het lijkt wel oorlog. Het is altijd druk in de stad maar het lijkt nu op sommige plekken wel een verlaten dorp in België. We parkeren in de Plein garage en wandelen lekker richting het Lange Voorhout wat in de oudheid Lindelaan heeft geheten.

Langs de Raad van State waar onze Kroonprinses in het stadse paleis zou kunnen gaan wonen richting de gevangenpoort naar de Grote kerk. Het naastgelegen nutshuis is ook zo’n mooi gebouw. Hier binnen hebben ze van de oude bankkluis een bioscoopzaal of presentatie ruimte gemaakt met deuren van ongeveer een halve meter dik. we lopen terug door de Schoolstraat en de Vlamingstraat en de Spuistraat naar de Passage gelopen.

Eenmaal bij de Nespresso shop zijn we snel aan de beurt. Vriend! gaat door deur 1 naar binnen en gelijk door weer naar buiten. Maar ach het stond niet op de deur. We hebben samen buiten een mooie foto van een foto gemaakt en dat is weer een foto ideetje geworden in de klasse zwart en wit. Heerlijk.

Als we de kopjes en de koffie hebben lopen we rustig via het Binnenhof terug naar de auto en rijden naar huis en daar hebben we genoten van een heerlijk bakje koffie in een kopje van € 12,50 per stuk…… Is net geen kringloop prijs denk ik dan maar.