Lente is onderweg

Omdat ik toch wel even naar buiten wil en eigenlijk ook iedere dag even naar buiten had ik het idee om is bij de schapen op de Schaapweg te kijken, of daar al kleintjes zijn. Helaas er lopen niet eens schapen. Ik ben daarom maar een uurtje door het park Overvoorde rond gelopen en daar een beertje foto’s gemaakt van de lente die in een rap tempo aan het opkomen is.

Volgende week of over een week of twee ga ik het nog is proberen en is kijken hoe de bloemetjes er dan bij staan. Ik zie wel dat foto’s maken met een lens voor om je heen en een beetje ver weg het lastig is om foto’s te maken van die kleine klote knopjes en bloemetjes.

Maar ach zo blijf je lekker bezig en ik heb er een lekkere wandeling opzitten en mijn ongeveer vijftig kniebuigingen zullen ongetwijfeld ook niet voor niets zijn geweest. Thuis lekker de foto’s snel bewerkt en online gezet.

Het weetje zou wel iets mooier mogen zijn als dat het nu is en dat terwijl ze dit wel beloofd hebben vanmorgen. Ik weet niet wel noorden ze op het weerbericht bedoelen maar hier is het behoorlijk bewolkt en dit is toch echt het westen is of zelfs al het zuid-westen.

Maar goed.

Waardering: 1 uit 5.