Vakantie eerst lekker thuis en de Heenreis

Vakantie, drie weken ik heb er wel zin in.  Maandag hadden we nog ff een begrafenis. Maar nu vakantie. Maar eerst moeten er toch nog wat dingen gebeuren die we hebben afgesproken.

De eerste dagen van onze vakantie. Een druk begin. KPN sluit onze nieuwe internet verbinding aan, de dag ervoor was mijn telefoon al verhuisd naar het KPN netwerk En tot slot een monteur van KPN zet het glasfiber aan en zet de tv om naar KPN. Wat een verandering. Het internet is snel hoor maar zo snel? is niet nodig. Het is een jaartje goedkoop en snel en volgend jaar wat langzamer en goedkoper.

Ik moet zeggen alles is top geregeld. Snel en effectief. Gewoon zoals je verwacht. Geen geneuzel en geen gedoe. KPN hou het zo!.

´s Avonds nog even een mooie fotoshoot met Liesbeth, ze gaat nu echt met pensioen. Een heerlijk etentje en Marja mocht ook mee. Grappig voor mij is het eigenlijk werk en gelijk lekker luxe etentje. Heerlijk we genieten ervan en het grappige is dat mijn vader in die tent  gewerkt heeft. Het Spinnewiel in Voorburg. Ik weet het nog maar wanneer?? Heel lang geleden. Maar ik kan het me wel herinneren. ik was zeker jonger dan 7. 

Zaterdag was fotobewerkdag, dit is ook vakantie ik vind hier zoveel rust in ik vind dit zo lekker om te doen, Een stel al mooie foto’s nog mooier maken. Dit verdienen dit soort fotos.

Het hele etentje was al geweldig maar de keus om dit etentje te flitsen was helemaal geweldig. Ik had niet verwacht dat dit zo goed zou lukken. Ik ben een lekker middagje bezig geweest. Morgen is de deadline. Maandag moeten we weg. En zondag nog even de foto van Rambo regelen,

De foto van Rambo is besteld en komt vandaag binnen. Morgen even wegbrengen. Maar eerst de foto´s van Liesbeth even regelen. Ik geniet van deze foto’s. Morgen even brengen. Morgen een drukken dag.

Alles is geregeld en we kunnen tassen inpakken op naar Arcen. 

Dit jaar gaan we lekker een kleine twee weken op vakantie naar Arcen, Resort Arcen van Roompot. We zijn hier al eerder geweest dus weten we waar we terecht komen. Een lekker rustig park gelegen in de Maasduinen en de auto kan redelijk in de buurt staan. Alle voorzieningen zijn hier prima en iedereen is hier vriendelijk. 

Inmiddels zijn het afgelopen weekend alle tassen ingepakt en is ons huis er ook wel klaar voor. Vriend!je heeft ondertussen ook zijn tasje ingepakt, tenminste alles wat van hem is trekt hij steeds uit de tassen. Ik ga hem maar eventjes uitlaten maar meneertje is te zenuwachtig voor de Vakantie hoe hij dit allemaal snapt ik heb geen idee. Het enige wat hij wil is naar de auto.

Ik ben een paar keer heen en weer gelopen en alles zit in de auto, wat een berg is dit. Door de nieuwe regeltjes op dit park kun je pas om 4 uur de sleutel van je huisje krijgen dus gaan we om 1 uur rijden. Het is een rit van 2,5 uur en we moeten nog een keertje stoppen om Vriend!je even een parkeerterrein te laten besproeien. Droge planten en bomen altijd bij die plekken.

Ons navigatie systeem heeft een eigen wil als route genomen. Hij vond dat we de laatste 50km maar achter tractoren aan moesten gaan rijden. Maargoed met een plasstop voor ons hondje, een verder soepele rit en de sluiproute van tomtom zijn we er na 2 uur en 3 kwartier. Gelukkig is ons huisje al klaar want er hangt volgens een gefrustreerde dj op de radio een verschrikkelijke hoop regen in de lucht en dat is weer niet leuk al je je spullen uit de auto moet halen.

En inderdaad 3 druppels regen met uitladen pfff nou nou. Komen we dat huisje in staat er een airco als een wezenloze te blazen en ik haat die dingen bah koud en droge ogen ding. Gauw uit en niet meer aan. Ons huisje zit er prima uit. Vriend! loopt rond alsof hij de baas is van dit huisje. Snel alles uitgepakt en een pintje genomen.

We hebben er een rustige avond van gemaakt en niet te laat naar bed. 

Morgen Maasduinen en Bufkes