Lekker ballen langs het strand

Zondagmiddag, we hebben vakantie maar eigenlijk wonen we in code erg uche dus moeten we geloof ik ook in gebied uche blijven. Maar goed ons kleine honden ventje Vriend! moet zo af en toe even hollen en gelukkig heeft hij dat afgelopen week al genoeg gedaan. Het was lekker weer dus hup naar het strand. Ik had mijn mooie kleine Panasonic camera meegenomen.

toen we aankwamen bij de duinen van lijn 12, strandopgang 10, zag ik bij het pakken van een bal voor Vriend! ineens mijn glazenbal liggen. Die had ik in de auto gegooid toen ik therapeutisch moest gaan fotograferen en heb hem eigenlijk verder niet meer gebruikt en dacht ach laat ik die bal glas ook maar meenemen.

We hebben een lekker wandelingetje gemaakt. Vriend! heeft voor het eerst in de zee staan plonzen en zeewater gedronken. Hij liever dan ik. Natuurlijk allemaal hondjes onderweg en een hoop leuk holzand.

Toen we thuiskwamen nog even een experiment gedaan met verlichting van 4000 graden Kelvin, dit lijkt mij een heel mooi warmte getal om te fotograferen. Met een tv als achtergrond en uit de hand zonder verdere flits is het toch prima. Laat die product fotografie maar komen. Ik ben er klaar voor.

Al met al een lekker dagje, vanmorgen rustig aan gedaan, vanmiddag even lekker naar buiten en nog even wat in de studio geklooid heerlijk. Nu maar uitpuffen op de bank ik ben er klaar mee.