Lanzarote lekker Alleen!

Omdat het wel even nodig is om wat zonnestralen op te lopen heb ik besloten om m’n zelf is lekker te verwennen met een weekje All-inclusieve. Ik was nog nooit helemaal allen weggeweest op vakantie, nog nooit alleen gevlogen en nog nooit All-inclusieve. Ik heb het beleeft.

Het was een heerlijk weekje. Mijn overbuurman Fock Fock die pas om 17:00 uur wakker werd waar ik overigens reuze om gelachen heb die hield heel veel van zijn vrouw en die had met haar twee kindjes een prachtige vakantie zonde Fock Fock…

Ik ben lekker twee dagen gaan wandelen en een vulkaan opgelopen maar dan kun je net meer naar beneden. Dus ik ben halverwege teruggegaan. Het maanlandschap of Mars landschap had ik al gefotografeerd.

Daarna lekker 3 dagen een auto laten komen en het eiland verkend…. nou dat heb ik gedaan. Ongeveer 350 km gereden op het mooie en o zo eenzame Lanzarote. Wat ziet dat er geweldig uit . Die hoge golven, die zwarte Woestijn en prima wegen om overheen te rijden.

Omdat het All-inclusieve mij soms te veel werd qua herrie en 30×2 meter eten ben ik lekker 2x in El Gulfo gaan eten. Ik moet zeggen ik snap nu wel dat als je vooraf wilt weten wat het kost ga op deze manier op vakantie maar helaas de smoetsies met je wel los afrekenen. maar die had ik toch niet nodig.

Ik heb een onwijs gave week gehad. Ik heb m’n boekje lekker gelezen en heb prima geslapen! Ik ben ervan opgeknapt.

Kant tekening 2x vertraging en op de terug weg een bonus zit in het vliegtuig 11 uur instappen en om 14 uur vertrekken maar ach in plaats van 4 uur en 20 minuten was de vlucht slecht 3 uur en 40 minuten.

Alles bij elkaar ben ik ervan opgeknapt, Op naar de feestdagen en strijdlustig ben ik terug!!

Een autorit door de lavastenen een heerlijke paar dagen zijn dit geweest!

Waardering: 5 uit 5.