Jessica en Albert trouwen

Een jaartje geleden krijg ik een appie van Jessica dat Albert haar ten huwelijk heeft gevraagd. Ik ga er wel vanuit op zijn blote knietjes En of dat ik daar foto’s van wil komen maken op hun trouwdag. Ik voel me vereerd.

We spreken nog een paar keer af op de locatie waar zij gaan trouwen en we hebben nog een midagje om één en ander te bespreken en alles lijkt nog zo ver weg. Maar ineens is het zover. De Jessica machine gaat op stoom. 9-9-2022 staat alles klaar voor hun huwelijk. Dat Albert eigenlijk wilde gaan vissen was niet zo’n goed idee Hij moest ineens trouwen en niet vissen.

Marja is met Albert mee gegaan om foto’s en een knoop in Albert zijn stropdas te maken en ik ben met Jessica mee gegaan om vooral kennis te maken met haar dominante dochter. Wel een kloon van Jessica. Echt. Maar het zijn meer de plaatjes van de schoenen, ringen en jurk die dan belangrijk zijn. Marja deed hetzelfde bij Albert zijn dochter Miranda in Rotterdam. Pak aan de kast, stropdas knopen enz.

Als na een hoop geapp eindelijk het moment daar is komt de mooie prinses Jessica de Notelear opgelopen. Dit is een oude boerderij in Pijnacker. Het touwen gebeurt daar, buiten, onder een oude hooischuur. Jessica is een mooie vrouw in een prachtige jurk een prachtige vrouw en beide zijn zichtbaar nerveus. De ambtenaar trekt ondertussen haar Harry Potter jurk aan en het huwelijk kan voltrokken worden. Dit verloopt perfect. Jessica krijgt een klein traantje en traditie getrouw krijgt mijn camera last van onscherpte bij de kus. Maar de derde kus foto was gelukkig wel scherp.

Dan na de taart krijgen we last van Nederland… 100 dagen mooi weer en precies vandaag…. wat een water viel er in die Nootdorpse waterweg. Waarom!!! maar de bede kanjers hebben het doorstaan. Jessica in haar mooie roze jurk liep door de blubber op onwijs handige 12cm hoge hakken om de foto’s te maken die we verzonnen hadden. Marja en Albert leken wel de bruidsmeisjes en heiden zo veel mogelijk de jurk omhoog zodat die niet onder de blubber komt te zitten.

Heus het is ook lol maar na 100 dagen te heet en te droog GRRRRRRR. Verder is het allemaal helemaal geweldig verlopen. De grote tapas tafel was helemaal super geregeld. Die mensen hebben dit met zoveel liefde gemaakt en opgemaakt. Ze zijn zowat een half bezig om alles netjes op tafel te zetten. En het was een prima tapas tafel met voor iedereen wel iets wat je lekker vindt.

Het feest was super gezellig .Ik zag een leuke en gezellige familie, dat zie je op de foto’s wel. De hele avond was geweldig, De DJ had lekkere vlotte muziek. Ik merkte ook wat naar links en naar rechts losmaakt om maar te zwijgen van ik ga zwemmen in Bacardi lemon. Keihard en maar hossen.

Het einde van de avond komt altijd sneller als dat je denkt. Om exact 00:00 uur moet de muziek uit en dit werd heel toepasselijk gedaan met You never walk alone waar Albert en Jessica samen op danste met de hele familie er omheen. geweldig. Ik heb er een hele leuke herinnering aan. Het weekend erna ben ik best druk geweest met de foto´s sorteren rechtzetten en zo.

Albert en Jess het is een prima dag geweest. Ik hoop dat jullie heel veel geluk en liefde samen gaan vinden de komende tijd!