Fit in 50 dagen

Buiten is het koud en guur binnen staat de verwarming op 35 graden… de gaskosten reizen de pan uit. Petrica onze CooL coach vindt het een heerlijke dag om lekker een rond te wandelen in de gure wind. Wij melden ons op het oneerbare tijdstip van half negen op de Klaroenstraat..

Het is daar allemaal afgesloten en koud. We moeten nog een hele wandeling maken naar de praktijk. Heerlijk. We komen binnen en als vanouds door alle wandelaars worden we welkom geheten. Ik moet zeggen zo werkt het wel. Een nieuwe wandelaar krijgt een t-shirt en de mensen praten wat bij.

Vandaag, omdat er gister een prachtige zonsopkomst was heb ik mijn camera meegenomen. Ik hoop dat het weer een prachtige zonsopkomst wordt.

Volgens de weerberichten zou het vandaag een soortgelijke dag zijn als vrijdag. We gaan het beleven.

Rond negen uur gaan we naar buiten. We hebben een prima uitgestippelde wandeling van ongeveer vijf kilometer voor de boeg. Deze keer niet door het park maar meer rondom het park. In het park is het te glad om verantwoordt te kunnen lopen.

Doordat het ook allemaal wat koud is is het ook niet zo verstandig om allerlei oefeningen te doen dus lekker stevig doorwandelen is het advies. We doen natuurlijk wel de opwarmoefeningen en maken een groepsfoto. daarna bijna non stop richting Delft.

Ik loop met die camera aan mijn schouder en die is altijd best zwaar. Dus heb ik ook een reden om lekker foto’s te maken. Het is wel een mooie zonsopkomst maar geen spektakel van gister, Wel leuk om te proberen was om de opkomende zon precies boven een kerk van Delf te krijgen maar dat lukte niet. Volgende keer beter,

Door al mijn gefotografeer kom ik wel steeds verder achterop, Enne dat was nog even stevig doorwandelen om weer bij de groep te komen, Gevolg pijn in mijn knieën nou ja gaat wel weer over. Het zal ook wel wat met de kou te maken hebben.

Eenmaal op de lange kleiweg aangekomen lopen we nog een stukje door de Plaspoelpolder naar het station in Rijswijk, Daar hangt een prachtige foto van, ik denk, het oerstation van RIjswijk, Een prachtige gevel plaat is dit.

Totaal hebben we denk ik wel ietsje meer dan vijf kilometer gelopen. We duwen nog even het gebouw richting de Beatrixlaan. Dit is natuurlijk een beetje rekken en strekken na de wandeling. Ik doe maar een beetje minder mee omdat inmiddels alles zeer doet.

Het was weer een heerlijke wandeling!! En weer blij dat ik het gedaan heb, Op naar huis en even een eitje eten!