Februari en mijn telefoon

Februari zit er weer op. Ik maak elke maand maar een blogbericht van de plaatjes uit mijn telefoon en wat ik verder zoal fotografeer in een maand. Deze maand was ook weer erg nat en saai. Wel lekker gewandeld met de Cool Guy’s.

Dronken droppie die probeert over te steken is ook weer zoiets verschrikkelijk. Verder een beetje geprobeerd om een producten mini studiotje te maken. Dit komt wel goed ik mot alleen wat meer tijd ervoor nemen. Maar je hebt niet altijd alles in de hand.

Opa natuurlijk in het ziekenhuis dat mag zeker niet ontbreken wel erg zielig voor hem. Al dat gesol aan hem.

En tot slot een pc’tje ingericht om tetherd te kunnen fotograferen. Dat is dus met een pc je camera bedienen. Grappig ik kon ook een paar selfies klikken. Ik ga hier zeker meer mee doen. Net als producten zo mooi mogelijk vastleggen.

Nog naar een leuke lezing geweest bij de School voor Fotografie. Maar ik ben dan de volgende dag wel gesloopt zeg. pfff het is ook best ff wat ruim 2 uur rijden voor 2 uur vertellen.. ik lag zowat te slapen daar.

Tot slot zo af en toe moet je de buurt ook vastleggen en zeker de verbouwing aan de straat. Dit is niet nix. volgens mij zijn ze de 8ste er klaar mee. Dan kunnen we weer lekker doorrijden… onee er is nog een klein openliggend Houtwijk laantje.