Even door de Botlek

Het is lekker weer buiten een beetje frisjes om lang buiten te lopen en ik heb nog redelijk last van mijn benen en voeten denk ik dat ik vandaag maar een stukje ga rijden. Vandaag ben ik ook naar mijn werk geweest om even te kijken of het niet mogelijk is om een langzaam wat te gaan doen. Dus ik mijn stoute wandelschoenen aan en op naar de Botlek. Als ik daar over de grote weg rijdt denk ik altijd dat ik daar toch is wat foto’s moet gaan maken en zeker ’s Avonds.

Helaas is de Botlek redelijk afgeschermd. Op de B wegen kun je nergens stoppen en rijdt iedereen rustig als ze tachtig rijden. Ik reed daar rond mompelend in m’n zelf, ik zit alleen in de auto, en dacht ineens dat ik ook ramen heb die open kunnen. Niet stoppen dan maar rijden foto’s maken. Ik ben in plaats van tachtig vijftig gaan rijden met m’n ramen open.

Ik moet zeggen voor die kleine Panasonic camera valt het reuze mee. Het zijn geen hoogstaande klappers maar voor iets wat ik al is een hele tijd wil doen is het voor nu wel aardig gelukt. Als ik is met z’n tweeën ben en op zondag mijn grote camera bij me heb nog is proberen. Helaas deze praktijk werkt niet in de avond.

Wel is het jammer dat ze over dat gehele terrein alles wat volgens mij belangrijk is netjes afschermen met bomen en portocabin’s. Logisch maar jammer en vanaf de grote weg zie je dit eigenlijk niet.

Waardering: 3 uit 5.