Een rondje Westland

Het weer wou niet vertellen of het mooi weer werd of dat het een drama zou gaan worden dus eigenlijk kan ik dan ook geen plan trekken om ergens te gaan fotograferen. Maar daar had ik wel zin in dus wat doe je dan even lekker weg in de buurt. We hebben het Westland samen is vast gelegd.

Het bleef prima weer maar van die gore witte uitgebeten luchten. Een beetje jammer. Wel is het opvallend dat je in het mooie Westland niet zo heel veel kan stoppen langs de weg. Een beetje een misrekening van mij.

Wel leuk om is dingen en objecten te fotograferen waar je al 100.000 keer langs gereden bent. Ik zou dit zo een hele dag kunnen doen maar ja een kas is een kas en die zien er allemaal hetzelfde uit. Je hebt hoge en je hebt lage kassen, kassen met licht aan en het licht uit. Wel leuk al die lijnen in die kassen en de hoogspanningsmasten doen het ook erg goed.

De hoogspanning langs de Nieuwe waterweg stonden aardig te knetteren. Wel grappig ik was nog nooit aan deze kant van de stormvloed kering geweest. Van de week als er een mooie lucht is even terug om op het uitzichtpuntje te gaan staan.

Op de terugweg kwamen we nog een soort van vuilstort tegen ook daar wist ik het bestaan niet van maar ja ook Westlanders moeten hun zooi ergens kwijt. Verder hebben we nog een tank wedstrijdje gedaan met een Hummer Yes ik heb gewonnen ik was veel eerder klaar dan die Hummer. Maar die Hummer was eerder weg want ik zag weer van alles om niets zeggende plaatjes van te schieten.

Het was een leuk ritje maar de foto’s laten een blik in het Westland zien.

Waardering: 0.5 uit 5.