Een druilerig Loosduinen.

Na een hele trieste regenachtige dag werd het rond drie uur ineens even droog een mooie gelegenheid om met mijn kleine cameratje even een uurtje naar buiten te gaan en proberen vormen en leegten vast te leggen. Ik heb een rondje door Loosduinen en Meer en Bos gedaan. Het is een uurtje lopen en het bleef droog. Het valt me wel altijd op al sik fotograferend over straat ga lopen dat ik altijd van alles zie wat ik normaal niet zie. Een eindstootblok voor een Tram en dan ook precies voor de Tramstraat. Een bijbel kiosk met een tekst die ik briljant vind: “…Eerst was er niets en dat is óók nog ontploft” geweldig dit werd ook gelijk mijn foto van de dag.

Verder zie je wel leuke dingen en vormen op straat zoals het lelijke kruis voor de Ontmoetingskerk en een hele lange spiltrap langs de gevel van een flatgebouw. Maar ook de vluchtheuvels of de groenstroken met vlaggen erin en allemaal leike gele bloemetjes. Het ziet er allemaal lekker vrolijk uit.

Wederom is voor mijzelf aangetoond dat je de LED teksten bij de tramhaltes niet of nauwelijks kunt fotograferen dat ze allemaal branden. Grappig. Ook leuk op de terugweg bij Domino’s pizza daar stond de hele bezorgvloot voor de deur. Ik kan me best voorstellen dat dit wel is voor overlast zorgt.

Verder is het gewoon de buurt waarin ik leef en woon niets bijzonders en ik denk momenteel erg rustig en goed beheerst en beheerd vooral met jongeren zijn er zo te zien weinig problemen meer in deze buurt. Ik kan me wel voorstellen als je van buiten de stad komt je het hier enorm druk vindt maar dat is juist hier niet getuigen mijn foto’s er is steeds een moment zonder verkeer.

Wat ik ook zo opvallend vind de laatste tijd is de hoeveelheid teksten die overal staan . Soms wordt je daar gewoon duizelig van zoveel (nutteloze) informatie wordt er op je afgevuurd. Vooral de schreeuwende Jumbo reclame is erg aanwezig in het winkelcentrum.

Het was een geslaagd rondje morgen denk ik de andere kant uit.

Waardering: 5 uit 5.