De watervallen van Loenen

Zo wat een nacht. Ik word om 4 uur wakker om te pissen. Enne dacht ik ga weer dutten. Helaas dat werd hem niet maar na een andere aflevering van Harry Potter op mijn hoofd enne snurk ik heb nog een paar uur geslapen, Ik werd wakker dat Vriend! werd uitgelaten en dat is pas om een uur of acht.

We kijken samen uit het raam en vergeleken met gister leek het wel zomer. We zien mist maar niet te dik meer en met een langzaam zwak zonnetje. Haasten en op naar de Loenense watervallen. We zijn er natuurlijk al meer geweest maar met mensen op de foto ik wil nu lekker lange tijd opnamen maken. Daarvoor kun je beter vroeg zijn anders staat er altijd een echtpaar beterweter in je beeld met een telefoon die hun beste compositie aan het vastleggen zijn.

We zijn op tijd. We zijn redelijk alleen. alleen een sportclub is bezig maar daar heb je geen last van. We stellen gauw m´n camera op en m´n statief gaat het water in. Dan staat het allemaal lekker in het midden. IK heb denk ik wel een paar leuke foto´s gemaakt. Nu nog eventjes van boven naar beneden fotograferen. Voordat de spullen daar staan zitten er al mensen te kijken wat ik aan het doen ben. Geen last van.

Ik maak 1 foto en er komen een stel debielen aan en die gaan gewoon midden in mijn beeld staan die man is gewoon een half uur bezig geweest om een foto van zijn kut kind te laten maken maar ik ben er al bezig. Let even op debiel!! Je benen staan in beeld lul!!! en de foto´s sorry de fout rechtopstaande bewogen plaatjes zijn niets en zeggen niets. Ik krijg die poten van die vent wel weg met Photoshop,

Eventjes m´n statief in de auto leggen en een andere lens op m´n camera draaien en op naar de treinen die verderop staan. Nog even langs de watervallen en de sporters. Er staan al weer nieuwe te phonograven te proberen iets van een plaatje te maken. Echt erg dit. Maar goed. Lekker paddenstoelen klikken. We sjokken tot een brug waarna we langs het spoor richting Loenen lopen.

Gister kwamen we vanaf de kant van Loenen aangelopen. We wisten het niet zeker maar we kwamen wel op dezelfde plek uit. Zelfs Vriend! wist dat want die herkende zijn plasje tegen de wagons. Ach het is mooi weer en nog wat detail plaatjes gemaakt. We hebben lekker een behoorlijk eind gelopen.

Eenmaal terug bij de auto hebben we na een mooie wandeling een overspannen hondje die allerlei plannen heeft, geen idee welke maar hij heeft grote plannen. Wij ook, op naar McDonald’s het is vakantie woensdag dus dan vreet je je vol bij het twee gouden bogen restaurant. Deze keer lekker op een landweggetje. Ik heb inmiddels geleerd dat je in de berm mag parkeren. Je moet wel met 4 wielen in de berm staan. en niet meer op de weg, dan ben je geen verkeer.

Na het ¨eten¨ even naar Radio Kootwijk gebouw A misschien kunnen we er een lege foto maken .. helaas file voor de deur. Dus dat is klaar. We rijden lekker terug naar ons mooie en prettige huisje, Het is heerlijk weer en Marja is buiten lekker in het zonnetje een boekje gaan lezen en ik heb zitten bellen met de Bergmann Kliniek omdat die voor donderdag een afspraak hadden gepland alleen bleken het er drie te zijn. Ik heb vakantie en ik kan niet. NIet ff 400 km heen en terug rijden voor een paar jubbeltenen die jubbelen over een tijdje ook nog wel.

Ik was eventjes in slaap gevallen en toen ik wakker werd van Billy de Bladblazer ben ik lekker met m´n kleine jongen gaan wandelen over het park. Het is echt een mooi park en ook Vriend! geniet en zeker op de honden speel plaatst. We hebben een lekker uurtje gewandeld en met andere hondjes gebabbeld. Erg leuk altijd. Na het wandelen een lekker pintje en de foto´s online gezet. Daarna lekker eten en tv kijken. Op naar morgen.