City Pier City

Vanmiddag hollen de City Pier City lopers op de hoek langs. Ik ben even gaan kijken naar die zwoegers. IK heb er wat foto’s gemaakt en ook nummer zes staat erop en die heeft gewonnen. IK heb ongeveer een half uurtje gefotografeerd het is een saai iets allemaal hetzelfde en als de snelle jongens voorbij zijn en de “gewone” lopers voorbij komen is het echt wel allemaal hetzelfde mensen in een kudde die allemaal in te weinig kleren achter elkaar aan hollen.

Ik heb begrepen dat nummer 6 de run gewonnen heeft. Ik heb vol verbazing staan kijken naar de hoeveelheid mensen die aan deze CPC meedoen, ik hoorde ergens 40.000. Ook de nummers op de lopers kwamen boven de 42.000 uit. Het is ook wel een kleurrijk iets dit evenement. Het is voor mij ook is leuk om te fotograferen, vliegende mensen, mensen met een half been en ik weet niet hoeveel lantarenpalen en verkeersborden er uit de lopers groeien.

Nog zoiets dat er ook gewoon nog mensen tussendoor moeten oversteken of hun fiets op de trambaan parkeren en dat terwijl de tram nog gewoon rijdt. Als er dan een tram aankomt moet de bestuurder van de tram maar begrijpen dat die fiets hier gewoon staat te staan en je kunt er ook omheen. Onee dat ging niet dus de fiets werd weer weggehaald.

Ik zag ook lopers met vlaggen met een getal erop wat dat is vraag ik me nog af. Maar ja nadat de eerste paar duizend lopers voorbij zijn wordt het steeds minder spannend maar de prestatie van de latere lopers is niet minder. Ik doe het ze niet na.

Een leuk ding om even te hebben vastgelegd.

Waardering: 4 uit 5.