Een schriftje vol 6 januari tot 5 februari 2020, extra

Uitgangspunten voor deze oefening:

  • A5 40 bladzijden van max 24 regels en dit worden voor mij 40 laptopschermen vol. met page down indrukken.
  • Dagelijks ongeveer 18 regels tikken inclusief lege regels.

Dag 1 is misschien wel een leuk uitgangspunt om is te kijken hoeveel tekst je moet intikken om aan ongeveer een a5 blaadje vol te tikken. Ik heb niet het idee dat ik dit erg lang ga volhouden ik tik namelijk al dagelijks een dagboek en heb mij experiment a pic a day iedere dag een foto maken en plaatsen op deze site met een heel kort stukje tekst erbij.

Misschien dat ik dit over een tijdje ga doen maar aan de andere kant iedere dag een extra stukje schrijven kan ook geen kwaad het kietelt wel mijn creatieve geest en ik wil per slot van rekening een lekkere blog gaan schrijven en ik ga er vanuit dat het me ook gaat lukken.

Het eerste grote onderwerp wat ik in mijn fotoblog ga zetten is een uitje met neef John als we naar de dierentuin gaan om te fotograferen en ik wil er dan een eerste echt mooie blogbericht van maken, Ik stel me voor dat John ook zijn video camera mee neemt voor zijn video blog of vlog dan kan ik dat is zien hoe hij het doet.

Voor vandaag heb ik genoeg getikt ik ga lekker slapen maar eerst even TV kijken.

Dag 2 Je kunt ook zeggen het is ochtend en vertel is hoe je jezelf voelt. Het gaat er alleen maar om met deze oefening dat je eraan went om iedere dag wat op te schrijven en eraan te wennen. Ik ben nu al vanaf oktober bezig met een dagboek bijhouden dis daar heb ik al een beetje de drang gevonden om minimaal twee maal per dag wat te schrijven en als ik hier nog wat wartaal moet tikken dan lijkt het mij wel te lukken. Als ik nog aan dat met pen schrijven van gisteren terug denk pff kramp in mijn hand.

Maar goed even hoe ik me voel: ik heb het koud ik voel me brak maar aan de andere kant heb ik nu misschien wel zin om zo naar m’n werk te gaan ik ga zo een een bakkie de douche in en ik slenter weer naar mijn werk. Ik voel me daar zo nutteloos. Ik zie die Bert al weer staan met zijn blaadje. IK vond gister al weer ergens een mailtje tussen echt erg.

Maar goed ik moet mijn schouders er onder duwen en gaan en vanmiddag nog een stukje hier schrijven ik miet een beetje voort maken vandaag.

Dag 2-1 Ik ga vanavond in dit epistel mijn pijntjes weer eens opschrijven. Ik moet er dan wel voor zorgen dat ik het volgende week maandag en dinsdag bij me heb. Ik lijk inmiddels wel beter te slapen alleen dat gedroom is helemaal kut ik word zo zwetend wakker en ik heb het idee dat dit fout boel is.

Dag 2-2 Vervelend genoeg moet ik nog steeds contact hebben met die rooie trol. Die moet is gewoon haar verlies nemen en lekker haar spullen komen halen dan zijn we klaar en kan ik die mongool gaan vergeten. Maar goed ik moet hier een beetje zitten te tikken, Ik ga hier vast een beetje zitten voor te tikken waar ik momenteel allemaal last van heb.

Ik heb momenteel last van weer regelmatig hoofdmijn, pijn in mijn nek en eigenlijk al mijn scharnieren. Ik vraag me af of dat gezweet ‘s nachts wel helemaal gezond is pff ik was echt zeiknat vanmorgen echt goor en ik had het koud toen ik op de bank zakt echt. De kramp in mijn tenen is ook weer veel erger geworden. mijn elleboog en linker bovenarm doen erg zeer. Gelukkig had ik vanmorgen geen rugpijn dat scheelt weer wel met opgang komen. Volgens mij ben ik een stukje anders gaan liggen toen ik wakker werd van de zaagtafel naast me ik weet het niet precies meer. Ook dat gedroom iedere dag is vaag en raar ik heb oook het idee dat ik daarvan lig te zweten als een debiel.

Ik voel me nog echt niet helemaal lekker er moet snel wat gaan gebeuren. Dagboekjes schrijven en stukken tekst schrijven is best leuk maar ik geloof niet dat ik daar beter van wordt. Met links op mijn hoofd krabbelen doet ook zeer aan mijn bovenarm. Ik moest vanmiddag niesen en dan ook gelijk een keer of vier en dat deed enorm zeer aan mijn rechter onderarm. Ik denk dat het laatste een beetje RSI is. Maar ook daar is niets aan te doen heb ik weer begrepen. Oja vanmiddag zat ik ook weer keihard mijn kaken op elkaar te bijten verschrikkelijk.

Voor vandaag dinsdag 7 januari wel weer genoeg getikt. Ik dit bericht zet ik verder ook geen tags om te zoeken. Ik heb een beetje het idee dat het allemaal wartaal is wat er staat en dat hoeft van mijn niet te worden geïndexeerd.

Dag 3. Zo het is weer een nachtje verder in mijn leven. Zoals ik net al in mijn dagboek heb getikt het lijkt alsof die pillen hun werk doen, Ik val best in slaap en zeker op maandag en dinsdaf was dit helemaal kut maar nu valt het wel mee. Daar zullen we Obelix hebben die loopt even langs na een lekker brokje. Asterix ligt al languit naast me hop haar troon. Die is moet van de verbouwing van vannacht. Ze zijn best lief en Marja ook die staat midden in de nacht klaar met gaar schade formulier om te kijken wat er aan de hand is.

Ik hoop dat die rooie drol vandaag contact met me zoekt om iets af te spreken om die zooi op te halen. Ik moet er vanaf dan kan ik haar uit mijn leven gaan wissen het is mooi geweest. IK ben me verschrikkelijk laten gebruiken door haar en dat weet ze donders goed. Ik heb het idee nu het allemaal wat verder van me af staat ik nu nog steeds door haar gebruikt wordt en aan het lijntje wordt gehouden. Wat me, en volgens mij heb ik dat al getikt, opvalt is dat ik sinds ik weer op mijn werk rondloop ik veel meer aan haar denk.

Zo weer naar dat gewerk lopen met professor leugenaar aan het roer. Ik word er soms een beetje eng van hoe dat daar allemaal gaatm al die eilandjes al die haantjes… brr vooral die ik ben erg druk figuren en jan inmiddels niets alle leuken dingen zijn afgenomen.

Nu even eten.

Dag 3-1 Wel grappig als je gewoon jezelf even verveeld of even wat anders wil doen dan kun je in dit stuk warrige tekst wel weer je ei kwijt. Gewoon even lekker tikken wat in je opkomt en dan natuurlijk je eerst gedachte. Ik zat net iets werk gerelateerd te lezen en ik merkte dat ik dit wat makkelijker ik denk omdat ik de afgelopen tijd wat meer heb gelezen. Het blijkt dus dat oefening baart kunst ook hiervoor geldt. Maar ook om stukjes te schrijven werkt dit dus erg goed. Ik ga dit lekker volhouden dat schrijven en is uitpluizen hoe ik die blog berichten snellen bovenaan heb staan. Van sommige dingen snap ik werkelijk geen reet hoe ze werken en is er ook geen echt duidelijke uitleg van te vinden en is eigenlijk het enige wat ik kan doen doen wat er staat en dan maar hopen dat het wel werkt of voor me gaat werken.

Dag 3-2 een Facebook bericht bij een slechte foto:

Jan Robert Overeem:
Tips zijn welkom

De betreffende foto

Rob Hooft:  Wat is het verhaal in de foto?
Danny de Jong: De zon komt op of gaat misschien onder maar dan in of uut de sloot waardoor je de foto ingetrokken wordt…. genoeg verhaal Hooft
Rob Hooft: Danny zo jammer mr. de Jong 

Danny de Jong: Rob Hooft Hej Hooft je kunt natuurlijk ook zeggen dat dit haute de cuisine is van een soort tosti waartussen de zon wordt geplet als een zacht eitje tussen de onderkant van foto met de weg, het gras, het water en het weiland met daar boven een zacht fijn deken van aanstaande regenwolken. En die klote wolken lopen morgen weer leeg en zit je een halve dag in de file naar je ruitenzwabbers te kijken en te denken aan je foto van gister.. nog meer verhaal nodig?

Beste maker van deze foto: Jan Robert Overeem de foto had een verhaaltje verteld als er bijvoorbeeld een race fietsertje richting de zon had gereden of zoiets. Dan kun je tussen de wijsgeren Danny de Jong en Rob Hooft in staan en een half uur vertellen over het kromgebogen racefietsertje die richting het dorp in verte reed en enorme haast had omdat hij van zijn dominante moeder voor het donker thuis moest zijn en het donker er al binnen een kwartier was en jij dav verschrikkelijk druk was met het blauwe momentje vastleggen en dan moet die rot racefiets uit beeld zijn….Rob Hooft genoeg verhaal??? Ik kan nog wel een uurtje doortikken hoor. Enne wanneer gaan wij is foto’s klikken we hebben nog wat bij te kleppen.

EINDE bericht

Dit is altijd wel grappig om te doen lekker oeverloos door zwammen over helemaal niets. Ik vond dat ik wel een strak verhaaltje had over die vent op die racefiets en had nog wel wat kunnen doortikken over het fietsen en de wind die plotsklaps draaide waardoor het fietsertje op zeker te laat zou komen en zijn dominante moeder met enorme grote handen hem dan een pak op zijn billen zou geven in zijn zeemleren fietsbroek maar dan draai ik denk ik een beetje door. Morgen dag 4

Dag 4 Tja nu moet ik gaan oppassen dat ik hier niet hetzelfde ga zitten tikken als in mijn dagboekje. Wel even een ding ik zat in mijn dagboek te klagen over pijntjes in mijn rug voeten en enkel. Nu begint het ook wel erg pijn te doen in mijn rechter schouder en mijn onderbenen kan ik haast niet strekken. Nou ja misschien komt het nog goed vandaag.

Ach ja net nog even reclame gemaakt voor De afdruk in Breda op Facebook wat een top drukker is dat. Wat daar vandaan komt is goed maar als je als fotograaf op Facebook een afdrukservice als Kruitvat gebruikt en dan een betere kwaltijd wilt kun je beter zelf een printer aanschaffen. Maar ik heb in de loop van de tijd er gemerkt hoe kortzichtig of dat mensen zijn wat dat betreft er is na de Hema en het Kruitvat niets wat print. En geloof me schriftje er zit echt een knap verschil in.

Ik geloof dat ik dit boekdeel of schriftje ook maar als menu ga opdelen. Ik zat ook net te denken dat ik niet van alle fotografie cursussen die ik gedaan heb een zo’n leuk verslagje gemaakt heb, Nou wat niet is kan nog komen maar ik denk niet meer van vat geweest is. Misschien wel van wat gaat komen want ik ben wel erg druk met het besluiten dat ik meer mijzelf ga ontspannen met het volgen van leuke cursussen. Misschien ooit is iets om in het openbaar te spreken, Eerst een cursus Nederlands. Eigenlijk heb ik mijzelf leren schrijven en nooit een echte opleiding gevolgd waar dit onderdeel van was. Ik weel eigenlijk alleen ‘t Kofschip en werkwoorden. Oja een zelfstandig naamwoord weet ik ook. Maar mijn doel een een lekker stukje te kunnen tikken om mijn fotoblos lekker en leuk te maken dat heb ik wel door hoe dat moet. Ik kan inmiddels net als dit schriftje gewoon gaan zitten tikken en er komt wel wat op papier. Ik ga in het vervolg gewoon een reisverslag maken en met tekst vastleggen wat er allemaal niet op de foto staan. Het tijdperk van: “Vandaag is even gezellig weggeweest” is geweest.

Nu een bakkie kakken en de douche in om me weer is flink te gaan irriteren op mijn werk. mmm Project Schriftje indelen lijkt me wel wat om ondertussen te doen.

Dag 4-1 Hoppeta ik ben weer thuis nu even niet meer nadenken en even wat zinvolle tekst in dit epistel schrijven. Ik ga het zo even knippen en plakken in een Word document en dan steeds de tekst op deze site in a5 blaadjes zetten zodat het allemaal wat overzichtelijker wordt of ik deel het per dag in dat kan ook nog.

Gister wel even de hoofdstukken die ik heb gelezen in de twee cursus boekjes zitten aanvinken en de opdrachten bij elkaar gezet zodat ik strakjes de overige bladzijden ook nog even kan lezen en dan de overgebleven hoofdstukken ook even maken. Het lijkt me wel verstandig om dit doen en leuk ook. Ik moet straks na les vijf waar ik denk ik in het weekend mee beginnen en daarna moet ik de opdracht inleveren. Ik ben reuze benieuwd wat dat is en wat men er van vind.

Wel grappig dat je inhoudelijk over de cursus geen vragen kunt stellen. Maar ach ik zie het wel.

Vanavond toch nog actie. Mijn gewezen grote vriendin ben ik nu definitie klaar mee, Ik heb ik afgesloten en ik heb echt zoiets van zaterdag nog even de troep weg flikkeren en dan nog even ons hondje en ik hoef dat wijf nooit meer te zien. Jammer dat ik haar nooit bruut heb genomen maar ach dat is weer mijn onzekerheid en trouw aan mijn vrouw. Er schiet me ineens iets met tepels te binnen wat een kut wijf is dat die zit gewoon wat ik aan haar vertel in dit geval over Marja tegen mij te vertellen na een tijdje dus achteraf is ze nog heel simpel ook dus die Hans is dus echt verzonnen ben ik bang voor. Wat heeft die trut een kuil voor zichzelf gegraven en dichtgegooid. Wel dom van haar ze had me beter kunnen verleiden en haar bed in kunnen duiken en ze had een vriend voor haar leven gehad. Ze heeft over de laatste dagen van onze vriendschap totaal niet nagedacht. Zo simpel zo blind!!!

Dag 8 Gister niets nutteloos in dit schriftje zitten tikken gewoon omdat ik het sowieso nutteloos vind ik schrijf al dagelijks in mijn dagboek en dat heeft dan nog meer nut dan dit en zeker omdat dit dan ook op de therapieland site komt te staan. Ik weet alleen niet of daar dan wat mee gebeurd. Ik kom er ineens achter dat deze site ook nog zonder ssl te bereiken is en dat wil ik niet ik ben er inmiddels wel achter dat je dit wel nodig hebt op je website. Ik heb het idee dat je dan wel wordt gevonden met Google en anders eigenlijk niet. ik miet nu denk ik de instellingen in mijn seo dingetjes nog even goed instellen. Ik wou dat ik daar is een goed boek over kon vinden en dan ook gewoon een dik boek wat lekker leest.

Straks de restanten van die dikke trol weggooien en er een foto van maken bij APAD2020 ofwel a pic a day 2020 of anders om. Ik denk dat ik ook is met Rob Hooft moet afspreken en mijn verhaal gaan vertellen over die dikke koe. Ik hoop zo dat ze deze site gaat vinden. Ik denk dat ik met m’n auto Tag dingetje is ga proberen om in ieder bericht mijn naam te gaan zetten zodat het weer meer gevonden gaat worden.

Ik heb het druk dit schrift moet ook nog naar losse bladzijden worden omgetoverd zodat het wat leesbaarder wordt en ik een idee heb om hoeveel bladzijden het gaat. Ik geloof wel dat de cursus creatief schrijven mij wat heeft geleerd en dan op het vlak van lekker wat intikken en strakjes voor mijn BLOG site is het wel erg leuk dat er een soort verslagje van hetgeen ik gedaan heb staat. Ik kan niet wachten.

Nu eerst even kijken hoe het met mjn back-up gesteld is en de schijven aan mijn computer wisselen en de back-up images opnieuw maken voor D:\ en E:\ de andere schijven kunnen ‘s avonds ook anders worden ingedeeld. Het hoeft niet eens maar het ziet er gewoon netter uit. Ik ga denk ik ook nog een soort todo ding maken op deze site en artikeltjes hoe je moet fotograferen en hoe je dingetjes in photoshop kan maken en mijn back-up systeem wat ik al ergens heb omschreven hierbij stoppen. Maar eerst even lekker eten en de tering zooi van die rooie drol weg flikkeren.

Dag 9 geloof ik Weer is een bladzijde nutteloos tikken op deze bladzijde. Eerst mijn dagboekje gedaan nu nog even dit. Ik denk dat we volgende week met een beetje lekker weer naar het Venitiaans carnaval in Brugge gaan tenminste als het een beetje normaal weer is en niet zijk regent net als vorig jaar. Dit moet ik gewoon in traditie houden en minimaal twee keer per maand ergens heengaan om te fotograferen maar aan de andere kant in de wintertijd een beetje mijn site maken is ook wel erg leuk om te doen en het geeft inmiddels ook wel resultaten die ik wil hebben en ik kan het ook opbrengen om te doen.

Maandag ook weer die therapieland site is invullen met het schema hoe het met me gaat maar ik heb zelf het idee dat door de pillen het wel wat beter gaat als ik thuis ben maar op mijn werk nog steeds niet ben ik bang voor, Maar goed morgen naar de bedrijfsarts en dinsdag naar de psycholoog en B.S.R. en verder ga ik mijn straf weer uitzitten deze week. Er veranderd echt niets aan dat werk blijft nutteloos en ik tik over wat die bert viavia bij me neerlegt. Ik word daar ziek van en ik ben bang dat dit ook de hoofdoorzaak is van mijn psychische toestand.

Zo aangeland op bladzijde 12 ik ga er een eind aan maken, aan dat nutteloze getik althans. Misschien dat dit wel leuk is om op mijn werk te doen. Maar eerst ga ik er morgen voor zorgen dat ik minder moet werken ik heb zelf zoiets om de dag. Ik ben op dinsdag al helemaal uitgeblust. dus dan lekker woensdag niet en dan donderdag weer en vrijdag ook niet of zo. Maar dan woensdag en vrijdag verplicht sporten.

Nog even iets over dat rooie kutje uit Zoetermeer dat is helemaal klaar behalve m’n hondje daar ga ik mee verder. Van de week ga ik uit mijn favorieten slideshow de fotos van haar verwijderen zodat ze niet meer elke 5 minuten op dat schermpje van Google tevoorschijn komt. Ik vond het een prima mens maar nu een boze toverheks.

Ik tik nog een stukje verder dan is bladzijde ook vol en ben ik op bladzijde 14 aangekomen met nutteloos tikken wat in mijn kop opkomt. Het is wel grappig en ik vind het wel leuk maar ach ik had beter even kunnen kijken hoe het met mijn manke harddisk is en hoe mijn back-up is verlopen deze nacht. Ik ben een beetje bang dat er een harddisk een beetje gammel is.

Wat ga ik hier nu weer zitten tikken. Ik heb pijn in mijn poot en nergens zin in. ik heb pijn bah.
Mijn website begint wel wat te worden ik zit nog even met dat SvF gebeuren hoe of dat ik dit moet indelen. Ik kan kiezen voor een verhaaltje wat ik moet maken bij de betreffende les en dan ook de foto’s erbij die je een paar lessen later inlevert. Ook de resultaten van een les bij de betreffende les bij de les zetten en een verhaaltje over de les erbij. Maar goed eerst nog een les of 10 uitzoeken en er in de menu’s erbij prutsen. Ik hoop wel dat die fout van JSON er gouw mee stopt dat is naar foutje. Het lijkt uit de export van Lightroom te komen. Net als dat het met m’n printer ineens allemaal rood was dit ga ik eerst wel met kleine printjes uitzoeken. Voor nu zit Obelix op een kussen op mij te wachten totdat ik naast haar ga liggen. Het is altijd een grappig beestje die Blix echt een kat met karakter en zit gewoon aanwijzingen te geven dat ik moet opschieten.

Weer is een stukje schrijven in dit digitale schriftje. Wel grappig dat ik er steeds aan denk net als mijn foto dagboek en mijn gewone dagboek. Dit artikel staat op de tweede plaats met het aantal worden. Iris d’r boekje staat op nummer één en het zal ook wel even duren voordat die is ingehaald. Heel eerlijk tegen mijzelf gezegd hoop ik stiekem dat ik over een tijdje wel door een deur kan met die rooie maar die kans acht ik erg klein zij is zo raar om zich heen aan het slaan.

Tis niet anders maar het zou zo jammer zijn als we elkaar tegen komen en we misschien naar mekaar staan te grommen en dat het ruzie zou kunnen worden. Het jammere is dat zij denkt dat ze altijd gelijk heeft en het haar ook altijd is gelukt. Maar ik ben een beetje anders dan haar ex-man en wil ook niet als een sukkeltje achter d’r aan lopen en dan horen als ze een kereltje ziet lopen dat ik dan niets van haar ben. Daar is het wat mij betreft helemaal fout gegaan.

Maar ach en als ik die rooie knol nooit meer zie vind ik het ook prima maar dan kom ik haar ook liever nergens meer tegen.

Verder gaat het allemaal wel met mij ik ben alleen heel bang dat ze ons lieve hondje wat aandoet en dat ze hem invalide of door bij ons aflevert tegen de tijd als ze hem moet afgeven. Ze is er toe in staat!! Maar ik denk dat ik tegen die tijd vooraf maar heel erg ga roepen dat ik daar bang voor ben en dat lieve Jazz dan maar tijdelijk in quarantaine geplaatst wordt.

Voor nu moet ik nog een weekje wachten en moet ik zorgen dat Iris niet teveel energie van mij vreet ik moet gewoon leuke dingen gaan doen en vooruit gaan kijken. Maar goed weer bijna een bladzijde vol met tekst over die rooie knol of trol bleh zo jammer dat ze zo door blijft spoken in mijn leven. Ik moet daar snel een einde aan gaan maken en de draad weer oppakken zodat ik ook weer normaal kan functioneren.

Ik zat lekker in mijn leeskuil te lezen in mijn creatief schrijven cursus en kwam net als ik in mijn dagboek zit te tikken dat zen en boeddha gezwam weer tegen. Ik heb daar niets mee ik lees het zo vlug mogelijk door en trek me er maar niets van aan. Ik vind wel dat ik iets geleerd heb in deze cursus hoe je moet schrijven. Ik wil een lekker leesbaar BLOG maken en bijhouden en niet meer er was er een een dagje lekker weg. Maar goed dat staat al een keer of tien in dit stuk tekst. Ik ga wel als ik de opdracht van deze cursus moet inleveren zeggen dat door het maken van de oefeningen ik lekker makkelijks tik of schrijf maar het nooit op papier ga doen en ik vind dat ze geen progressie kunnen monitoren met het inleveren van slechts één opdracht. Ik vind het voor de prijs zeker wel waard als je begint met een stuk lezen en dan aan de hand daarvan een eerste opdracht gaat inleveren waarop dan commentaar komt dat is logisch maar niet bij les 5 een epistel inleveren dan nog les 6 en dan een eind opdracht de opdracht die na les 5 kwam aanpassen. Hier kan ik niet zo veel mee. En misschien valt het mee ik ga het in ieder geval wel inleveren en afhankelijk van het commentaar kijk ik wel of ik de eindopdracht inlever.

Ook dit intikken is iets wat ik redelijk nutteloos vind. Maar goed het is niet anders. Voor het eerst heb ik wel voor mijn dagboek een leuke wat vond je leuk vandaag en dat was de glimlach van een vrouw in een Fiat 500 die me voor liet gaan en niet mijn schoenen uitreed maar stopt en met een glimlach mij voor liet gaan ik was helemaal blij. Grappig eigenlijk. Wat ik van mijzelf ook heb gemerkt met dat burn-out geneuzel is dat ik wat minder gehaast ben en veel van die haastmakers naast me laat. Ik vind het meest slimme wat ik doe als ik is een keer in de maand Marja moet halen gewoon een half uur van tevoren weg rijden en dan op m’n gemakkie en al die haasthebbers kunnen dan voor me gaan.

Net als gistermiddag een hoop gestamp boven m’n hoofd wat een kut buren zijn dat ineens met een kut kind wat gister ook stnd te gillen als een halve tamme pffff heb ik weer zit ik lekker te tikken in mijn dagboekie en m’n strafwerk schriftje van de cursus kijg ik kut herrie boven mijn kop en ik heb ook trek in bier!!! en niet zo’n beetje ook . IK denk dat Marja maar een zak sabbelzuurtjes voor me moet gaan kopen voor als ik lekker in mijn leeskuil zit dan kan ik lekker op een zuurtje sabbelen en daar word ik dan weer zoet van. Hihi leuke woord speling. alleen wat er in die cursus staat dat ik dit moet terug lezen ga ik denk ik niet trekken wat een kolder.

Vreemd dat ik steeds schrik van mijn telefoon als hij steeds brt brt doet na een bericht dat had ik voorheen ook nooit dan was ik dolgelukkig als ik een bericht kreeg. Pff gelukkig is dit afgelopen. Het leidt mij denk ik op dit moment te veel af vandaar dat ik schrik. Oja ik schreef net dat ik medicijnen ging halen bij de Apotheek of missschien morgen nou dat wordt morgen.

Ik moet even straks niet vergeten tegen Marja te zeggen dat we nog maar geen vakantie moeten bespreken, Als dat hondje terug komt dan wil ik wel met mijn hondje op vakantie en hem niet ergens bij iemand achterlaten dat zou niet eerlijk zijn tegen over mijn kleine lieve Jazz. Ik hoop dat dit onderdeel uit mijn leven snel voorbij is pffff.

Wel grappig dat misschien dit artikel qua aantal worden straks mijn boekje over vriendschap overtreft. Ik had net op de terugweg ook nog iets.

Ik dacht ineens ik had tegen Iris gezegd dat ik op een maandag zou terug komen om contact met haar op te nemen en net als andere dingen gebruikt ze ook dit weer tegen me omdat ze zogenaamd met haar raadsman had overlegd en dat het beter was dat ik zei geen contact met mij had. Het is zo tekenend voor die trol zij doet exact wat ik doe en zeg totdat het haar geld gaat kosten dan valt ze spontaan van d’r geloof en mag ze ineens contact van haar raadsman. Dat wijf is echt debiel.

Nog even de naamen BLZ 1 t/m zoveel weggehaald. Ik deed steeds als ik een scherm vol had een bladnummer maar dat staat zo suf. Ik moet gewoon lekker doortikken.

Hoe voel ik me op dit moment? pijn en moe maar ik moet zeggen dat ik wel beter heb geslapen en de pillen zullen dus inmiddels hun werk doen waardoor ik ook al met een ding tegelijk bezig kon zijn. Dit is wel een fijne gedachte. Ik moet alleen wel ook die Oxazepam op automatische piloot zien te krijgen bij de dokter. Want om nou iedere veertien dagen heen en weer te rijden tussen de dokter en de apotheek ik is ook niets maar ach als het moet dan moet het.

Wel lekker ik heb nu een snoepje in mijn hoofd en dat tikt een stuk ontspanner en ik heb ook geen zin om wat anders op te vreten. Ik moet wel zeggen dat ik de afgelopen tijd wel erg veel honger heb gehad. Maar dat komt weer door de medicijnen denk geloof ik net als dat ik minder zin heb in seks maar dat kan ook van de honger komen omdat ik dan zit te vreten. jaja geloof jezelf vriend.

Ik moet heftig op zoek naar een vermoord je CAPS-Lock appie ik word gestoord van iedere keer die hoofdletters. Maar ach er zijn ergere dingen, Ik ga zo wel even mijn SOLK profieltje invullen of mijn doel ik weet het even niet maar dan is dat vast gedaan dan zien ze dat ik er druk mee bezig ben. Zo ben ik ook erg benieuwd wanneer er nu is teksten in Google te voorschijn gaan komen vanaf deze site. Het is per slot verrekenen heel veel tekst wat erop staat, gister ruim 91.000 worden en ik denk dat ik er vandaag al een paar duizend heb getikt.

Maandag ochtend ik ga een beetje mijn klachten op zitten te schrijven.. Ik heb momenteel last van mijn nek, en schouders, mijn linker elleboog doet zeer, mijn linkerhand is deels doof, in heb spierpijn achtige pijn in mijn borst en beide armen, en mijn linkervoet doet het niet al te best op dit moment. Ook mijn handen zijn erg stram op dit moment, Mijn rug voelt ook een beetje als spierpijn maar dat geloof ik wel.

IK moet m’n zelf complimentjes geven maar dat is nog niet zo makkelijk als je jezelf kut voelt. Ik moet dat rooie wicht ook weg complimenteren en hoe of dat ik dit moet doen heb ik nog geen idee over. Renate zei van de week dat ik nog erg boor op haar ben, En dat terwijl ik alleen maar zei als ze kermend van de pijn op de grond liggen vraag ik alleen maar gaat het en ik zal niet de moeite nemen om 112 te bellen voor haar maar ik stap er overheen en kijk niet eens meer om.

Ongeveer op de helft van het schriftje aangekomen.Dit is bladzijde 20 en het is de 20ste vandaag grappig. dus nog 16 dagen de inhoud van mijn hersenen van het moment van tikken neerzetten in dit stuk tekst. Ik ben benieuwd of ook ooit iemand dit gaat lezen het lijkt me zo sterk. Maar ach je weet het nooit. Stel dat ze bij NTI willen weten hoe het met me gaat dan kunnen ze hier lezen hoe slecht of dat het met me gaat.

Ik moet ook zeggen dat ik ook niet iedere dag een beetje hersenloos mijn geheugen zit te kopiëren simpelweg omdat ik dan steeds hetzelfde zit te tikken. Voor de volgende creatief schrijven oefening moet ik ook mijn tekst hardop gaan voorlezen en daar heb ik wel een dingetje dan merk je ineens hoe slecht sommige zinnen lopen als je die opleest. Ik ga het beleven net als de opstuur opdracht.

Zo maar weer de douche in even opfrissen en dan naar de wonderen wereld die van Ginderen heeft wandelen. Niet vergeten een foto van de dag te maken maar ik weet nog niet waarvan. Ik zie wel. Wel lekker altijd even een stukje lopen oja de zwanen zitten in de buurt dus misschien is dat wel weer wat voor de foto van de dag.

Tja en zo heb ik bijna bladzijde 20 ook vol getikt met kolder. Nog twee regels verzinnen en dan kan ik gaan tikken dat ik op bladzijde eenentwintig ben. Straks weer kansloos een belangrijke calculatie maken voor Bert,,, En daar word ik nou ziek van.

Als ik ooit in mijn leven een keuze zou kunnen maken en iets opnieuw zou kunnen doen dan zou ik nooit bij van Ginderen gaan werken. Dit is echt uit de grond van mijn tenen. 8 uur opgang komen en in actie komen en gaan beginnen met de week o nee eerst het nieuws en dan nog een bakkie. Wel dit epistel opslaan en laptop dichtklappen. Nee nog niet eerst nog even tikken.

Het lijkt me koud buiten. Het tocht hier niet maar ik voel omdat er een rooster openstaat echt mijn arm koud worden brrr het moet maar gauw weer zomer worden dan kan ik leuke dingen gaan doen. Volgende week of de week erna met John naar de dierentuin dat is wel is een keertje leuk en ook leerzaam voor mij om met mensen om te gaan. Blijdorp is wel de makkelijkste dierentuin vooral met het roofvogel verblijf is leuk om foto’s te schieten. Misschien zijn er al kleintjes daar.

Volgens mij is er iets onderin mijn rug aan de hand mijn linkervoet is ook doof aan het raken of begint een soort van te slapen. Moedeloos wordt ik hiervan en het is allemaal hopeloos. Ik weet nog niet precies hoe ik dit moet gaan oplossen maar dat zal me wel geleerd gaan worden. Nog een maand of 6 dan zullen ze van PsyQ wel is gaan bellen dat ze over weer 6 maanden is een keer tijd hebben om naar m’n zieltje te luisteren.

Nu ga ik mijn koffie opdrinken en mijzelf haasten het is er nu wel tijd voor. enne ik ben op bladzijde 22.

Onder het mon van nutteloos schrijven weer een stukje emotieloze zelf ter plekke bedachte teksten. Het zal wel iets hebben zoals sporten als je er eenmaal mee bezig bent wil je het blijven doen maar ik heb meer zoiets van ik zit nu een uurtje op de bank ik ben leeg en uitgeslapen ik ga eerst even mijn dagboekje schrijven en dan zie ik wel wat ik kladder in dit stuk tekst.

Morgen of misschien vanmiddag zal het enthousiasme wel tijdelijk wat minder zijn omdat ik dan mijn nieuwe telefoon moet installeren en alles erop moet inrichten. Nu wel gelijk met mijn sticky passwords doen voor alle appies dat lijkt me wel handig. Dan kan mijn oude telefoon als afstandsbediening op de tafel liggen en gebruikt worden als afstandsbediening voor Google, Chromecast, Heos, Verlichting, Flickr op tv enzovoort.

Vandaag op mijn werk denk ik weinig bijzonderheden een beetje een offerte in dat shit systeem tikken en weer rustig naar huis wandelen. Nog even een leuk plaatje bedenken voor in systeem twee een plaatje van de dag. Die van gister vond ik geweldig. En misschien heb ik al een plaatje die ik per ongelijk gister al heb gemaakt.

Dit schrijven is volgens mij net zoiets als op de school voor fotografie het bijhouden van een inspiratie boek. Daar propte ik toen alles in wat met fotografie te maken had en wat me blij maakte. Nu tik ik gewoon op wat me blij maakt of eigenlijk meer wat me zo ineens te binnen schiet en dat leg ik voor een maand vast. Ik denk dat ik het nut er wel van inzie maar of ik dit blijf doen??

IK ga wel mijn foto per dag project volhouden en dit een jaar doen. Zolang ik met koekoek in mijn kop loop blijf ik ook mijn dagboek invullen, Maar ik kan straks beter meer tijd besteden aan de onderwerpen op mijn beide websites en daar bijvoorbeeld bij de cursussen en opleidingen de opdrachten over tikken en een leuk leesbaar verhaaltje erbij zetten en dan niet proberen op één dag anderhalf jaar fotografie opleiding beer te plempen maar gewoon dagelijks een stukje.

Ook nog een project alle Sander cursussen op deze site zetten. Daarnaast ga ik denk ik ook een soort column bijhouden met fotografie tips en een serieuze linkjes pagina om van die beide een mooi naslag werk te maken en actueel te houden.

Maar eerst moet ik voor de cursussen een mooie menu structuur gaan verzinnen en ik geloof dat dit niet eens erg makkelijk is. Zodra dat klaar is heb ik wel iets om is aan iemand te laten zien. Ik moet dan wel zorgen dan dannny.nl en dannysfotos.nl met elkaar communiceren. Dit schijnt te kunnen met WordPress.

Mijn telefoon rammelt Marja, Ruud Peggy… Mogguh Moguh en Morning denk ik, Jip. Leuk altijd even ‘s morgens allemaal mogguh roepen. IK hou er wel van. Ik heb het koud dat komt denk ik door de open roosters en omdat mijn telefoon het buiten maar 2 graden vindt. brrr.

Inmiddels omvat deze website 100.094 woorden en dat is wel wat. één artikel met bijna 26.000 worden voert nog steeds eenzaam de kop positie maar ik denk dat dit artikel straks stevig op de tweede plaats komt. Het ene artikel is 100 geprinte pagina’s en dit worden ongeveer 40 bladzijden dus zal dit artikel het niet redden. maar ach. Ik had liever mijn nieuwe telefoon nu gehad dan had ik er even wat mee kunnen klungelen. Maar ach. Straks is het allemaal weer normaal.

Weer is een stukje in mijn schriftje schrijven gedurende de domme irritante reclame op tv tussen de Simpsons in. Het is altijd hetzelfde altijd van die Voice overs die alleen maar zaligmakend klinken. Maar ach zo even naar beneden sjokken voor de harddisks en dan de andere set weer terug leggen Maar nu even eten en ik heb eigenlijk wel honger ook twee broodjes met Jam en ik moet pillen bijvullen geloof ik. Oja en een eitje. Ach gister met het pieletje arme Marja maar naar een pilletje zoeken.

Nog een stuk of 15 dan ben ik zover dan kan ik aan de opdracht gaan beginnen. Ik met wel de rest van de maand eraan werken dat ik steeds hardop voorlees en ik merk wel dat je daardoor een stuk duidelijker gaat schrijven. Waarover ik ga schrijven weet ik nog niet ik denk iets van ruzie, werken en totaal geen zin. Mijn dagelijkse beslommeringen dus. Ik moet wat. Ik ga zo denk ik vandaag denk ik maar is wat aan een meterkast pctje sleutelen om is te kijken of ik die kan laten streamen naar tv of zo maar ik heb ook nog het idee om naar het stadhuis te gaan voor het Chinese nieuwjaar maar daar hoor ik ineens nog maar weinig van. Tis ook niet echt lekker weer.

Eerst maar is opgang komen en mijzelf weer oprapen. Misschien nog een Photoshop lesje maar dat zijn er nog maar een paar en dat is wel jammer.

Even kijken wat Ruud te vertellen heeft … of we vrij zijn. Ik ga zo even de douche in en wat bedenken om te doen, Ik geloof nooit dat ik zin heb om naar de stad te gaan. Het zal wel mega druk zijn daar en dan die grote camera om m’n nek mmm die zeker niet dan maar een klein cameraatje. Of misschien naar Rotterdam een beetje op straat fotograferen en langs de haven er was daar nog iets met een haven wandeling of zo dat is wel iets wat ik even kan opzoeken. Oja Foto Breda even op mijn lijst knallen voor van de zomer.

Verder weet ik even nu niet wat ik nog zou moeten tikken ik heb niet zo veel in mijn hoofd behalve dat ik er triest ben over mijn werk en wat met dat Rooie kreng is gebeurd ik zou zo graag willen dat dit weer een beetje goed komt maar ach aan de andere kant ik liep er ook maar achteraan te sjokken en vooral als ze met die gasten weg was dan was ik helemaal lucht voor haar zolang ze maar het middelpunt was en ik erachter aan sjokte tja dat is in ieder geval over.

Schrijven vanuit mijn hart. Dat is wat er met deze opdracht wordt bedoeld. Het eerste schrijven wat in je opkomt en verder nergens op letten. Het lijkt me op sommige momenten prima te lukken en ik snap inmiddels ook dat als je dit op papier zou doen he dan niet op de schrijffouten en tikfouten meer let maar sorry ik kan het echt niet. Wat dat aangaat heb ik een debiel handschrift en is mijn fijne motoriek niet helemaal toerekent. Het zal er ook mee te maken hebben dat je tegenwoordig nog maar weinig op papier schrijft. Je doet alles op je laptop of zoals ik wel is zie op een telefoon en dat is ook weer niets voor mij dat is altijd te klein. Ik beperk me wel tot die computer.

IK bedenk me ineens dat ik mijn dagboek nog even naar therapieland moet kopiëren anders raakt het complimenten systeem in de war en begint me te missen. Zo dom, Eerst maar even doen…… Zo daar ben ik weer. pfff. Nu ook ondertussen mijn vloeibare ontbijt naar binnen werken. Ik vond dat inmiddels smerig maar ach het zal wel goed zijn voor me. Ik hoop dat ik een beetje betere week heb dan van de week dit was echt een kut week en een kut weekend. Maar volgende week wel iets om naar uit te kijken. Naar de ijssculpturen in Zwolle. Alleen als ik weer zo’n rugpijp krijg als vorige week dan gaat Marja maar een stukkie rijden. Ik moet nog wel even uitvogelen hoe ik daar en of ik daar foto’s kan maken. Als het druk is wordt het zeker niets en ik heb al gehoord dat het redelijk donker is. Maar met lange sluitertijden zal ook wel niets worden.

Wel wordt mijn website ondertussen volwassen en dan bedoel ik ze eigenlijk allebei. Deze met een foto editor erbij en die andere met een heleboel fotografie locaties erbij. Dat kan wel is makkelijk zijn. Op deze site de backup cursus erbij zetten als uitsluitend pdf in verband met de rechten van dit document.

Of ik dit ga halen weet ik niet het is nu maandag de 27ste en ik ben pas op bladzijde 27 nog 10 dagen. Als ik dan iedere dag een blaadje vol klieder zou ik een heel eind moeten komen. Maar ik tik hier niet iedere dag dus dat kan wel is gaan tegenvallen.

Dat griepje in China dat wordt wat denk ik phuuu steeds in het nieuws en er vallen ook steeds meer dooie. Zo maar langzaam op gang komen en me de douche in dwingen om te gaan werken, Daar heb ik zo geen zin in. Daar komt vandaag weer een nieuw iemand ik word al weer moe van het idee dat het iemand is die gaat vertellen hoe het allemaal moet en wat hij allemaal gedaan heeft en hoe geweldig of dat hij was. pffff Meestal komen ze een week de wereld verbeteren en dan gaan ze weer. Hij krijgt het voordeel van de twijfel.

Tja ik ga toch nog proberen op bladzijde 28 aan te komen vandaag. Ik kan nu wel even gaan tikken hoe lekker of dat Obelix op de bank ligt. Asterix is zijn mandje weer uitgegaan en is denk ik languit op zijn bed gaan liggen. Mijn elleboog doet lekker pijn en dat is weer geen goed teken.Misschien morgen bij de psycholoog toch maar aansturen op psychotherapie en kijken of daar de pijntjes wat minder van worden.

Ook dat gesis in mijn hoofd is iets om knettergek van te worden zo af en toe. Soms is dit erger dan anders en op dit moment is het vrij hard. Misschien komt dit wel omdat ik een beetje onderuit gezakt zit te tikken.

Oja deze week is de week van hondje Jazz dat hij moet worden voorgesteld aan een rechter. Arme Jazz ik ben reuze benieuwd wat dit gaat worden en die rooie moet gewoon even op d’r plek worden getrapt. IK hoop dat die meneer de jurist gauw belt of mailt met zijn betoog en dat er snel een uitspraak over is. Het lijkt me wel grappig om met een gerechtelijk bevel dat hondje door de politie op te laten halen. Ik kan niet wachten.

Nog een ruime 20 minuten voordat ik in actie moet komen. Dus nog een mooi momentje om wat te tikken in mijn schriftje. Ik ben benieuwd waar mijn hoofd nu mee overloopt. IK ben wel een beetje bang dat het een klein hondje is die strakjes bij ons gaat wonden en als ik het zo bekijk is dat pas over een week of 16 dan is het ook mooi weer buiten en kan kleine linkie lekker wennen aan zijn nieuwe huis met een beetje normaal weer en niet dat klote weer wat het nu is.

Strakjes weer naar de psycholoog,. Ik hoop dat die nog iets te vermelden heeft. Ik wel wat betreft mijn aanstaande hondje en dat ik heel veel meer pijntje heb. Verder merk ik wel dat ik me wat beter kan concentreren maar zoals het afgelopen weekend vond ik het niets ik zat vanaf vrijdag er echt even knap doorheen. Maar goed. Ondertussen die milkshake even opslobberen en doortikken. Er zit in mijn tasje mog een lekker croissantje misschien dat ik die zo vast opeet. mm lekker. Zin in.

Ik ben zo weer benieuwd wat mijn nieuwe vriend die naar rook stinkt allemaal gaat doen op mijn werk. Ik ben bang dat Bert hem niet zoveel gaat leren en dat ik hem niet zoveel te vertellen heb ik heb zelf al zowat niets te doen, Maar dat schijnen ze daar weer niet te snappen en daarnaast ben ik niet degene die de nieuwe aapjes gaat leren klimmen dat gaan ze maar fijn zelf uitzoeken.

Voor mijn plaatje van de dag project zou het fijn zijn als ik is ergens kom om is een foto te maken het is weel heel erg van thuis naar werk naar huis naar bed. Maar ach dat is denk ik ook een beetje mijn probleem en mijn situatie op dit moment.

Op ongeveer de 29ste A5 bladzijde van de 40 A5 bladzijden aangekomen. IK weet van gekkigheid niet wat ik moet tikken maar ik zie wel dat ik makkelijk een bladzijde met hersenschimmen vol tik en dat had ik van mijzelf niet verwacht. Op de radio lezen ze het weerbericht voor alleen van de files wordt je al depressief. Natte sneeuw, regen harde wind en koud brrrr zal ik binnen blijven? het lijkt mij een goed idee. Nee ze kunnen me op mijn belangrijke zeer verantwoordelijke werk niet missen. Pff er zullen wel weer een mapje klaar hebben liggen om in een week over te tikken en dat terwijl ik er in een uur mee klaar ben. Ik begrijp niet dat ze dit daar niet inzien.

Ik heb vandaag wel veel pijn aan mijn armen, handen en vingers. Ik denk dat het wel iets met het weer te maken heeft. Ik ga zo lekker even de douche in en ik geloof dat ik maar met de auto naar m’n werk ga. Het wordt echt zo’n dag dat je in je bed TV wilt kijken pff waarom zou dat ook niet gewoon kunnen? ik zou het wel weten. vandaag.

Bladzijde 29 gaat niet lukken vandaag simpelweg omdat ik geen zin meer heb om te tikken. Half negen het is nog donker buiten wat een shit weer. Ik heb net maar besloten om niet te gaan lopen maar om met de auto naar mijn werk te gaan dan. Ik heb geen zin in dat klote weer over me heen bleh. Net nog een lekker vers geel banaantje op als ik die meesleep naar m’n werk issie weer bruin geworden in mijn tasje en dat vind ik niet zo lekker. Als ik straks thuis kom liggen er denk ik ongeveer precies 5 pauwenveren door het huis verspreid. Asterix zit op de loer om die dingen te vangen.

Ik geloof dat ik de Chinese blafgriep aan het krijgen ben. Ik loop te niezen als een gek.

Ik ben benieuwd of het kleine hondje Lady van Ruud en Geurie bruut genomen is door Binkie dan kan ik in mijn agenda gaan aftellen dan moeten we nog 63 dagen wachten voordat Linkie eindelijk geboren is en dan nog minimaal 8 weken voor dat die kleine spruit mee kan naar het boze Den Haag. Ach wat lijkt me dat leuk dat die mensen dat voor ons over hebben en gewoon weken met van die kleine hondjes willen zitten. geweldig. Hieraan merk je wel heel erg dat er ook mensen zijn die wel wat om je geven en niet alleen wat van je nodig hebben. Ik was er wel even stil van gisteren. Ik heb ook nog nooit zo erg naar iets uitgekeken als naar een klein hondje en zeker omdat pa en ma zo lief zijn en niet blaffen. Het zal in het begin wel even wennen zijn voor kleine Linkie om tussen die twee grote boze katten Asterix en Obelix in te lopen maar dat zal best wel wennen. Echt als die Lady zwanger is ga ik een bos bloemen naar Geurie brengen en dat meen ik en als we dan het kleine spruitje gaan uitkiezen dan lekker uit eten bij hun aan de overkant makkelijk.

Natuurlijk ga ik met die rooie trol gewoon de strijd aan voor Jazz maar die kan ze dan in d’r dikke stink reet douwen aan dat beestje hoe lief of dat hij is zitten te veel herinneringen en dat lieve hondje is al te veel zonder vaste woon of verblijfplaats. Tis wel zielig maar ik denk dat het voor mij beter is. Ik heb al problemen zat. Ik heb nu bet besloten dat zodra Linkie een beetje zeker is dat met Jazz maar opgeef en die dikke rooie drol maar d’r zin geef.. al hoewel???

Het is wel leuk om even lekker zo over dat kleine nog niet gemaakt hondje te tikken en gewoon te tikken wat ik op dit moment denk. Maar ik weet niet of ik dit wel zo moet laten staan allemaal net als mijn dagboek en de opleidingen die ik gedaan heb. Die laatste zit nog een handje kopierechten op en dat gezeik heb ik helemaal geen zin ,

Nog tien bladzijden tikken en ik zit op de veertig. Ik heb geen idee hoeveel worden er nu al in dit document staan…. 8.310 op het woord staan hiervoor. Op deze hele site staan op dit moment 109.808 woorden en die zijn allemaal door mij getikt sinds in de site in het leven heb geroepen op 21 december. Maar dat is niet helemaal waar ik ben natuurlijk ergens rond 20 oktober als een wezenloze gaan tikken maar ik heb het inmiddels lekker verzameld op deze site. Het is wel een mooi document strakjes. Misschien is het leuk om ooit nog is terug te lezen als ik wat minder in de put zit. Maar eerst die dip uit…

Voor bladzijde 31 heb ik voorlopig te melden dat ik lekker heb geslapen. IK heb hier in de gang automatisch licht. Ik geloof dat dit wel weg kan dit is ronduit irritant. Als ik een keer zin heb. Eerst even die nieuwe scene schakelaars van Ikea scoren daar ben ik wel aan toe. Dan kan ik lekker centraal uit tv kijken overdag en weet ik het erin programmeren.

Zo even lekker de douche in en even naar de plee. Dan sjok ik naar dat Van GInderen en met een beetje geluk is er vanmiddag een Ali pakketje bij de telefoon winkel in Loosduinen. Ik denk dat het mijn draadloze laders zijn maar het kan ook een wierook steen voor Marja zij. Dat gaan we beleven maar aan de afmeting van het pakketje denk ik telefoon houdertjes.

Dat Harddisk ding mag van mij snel binnen komen en als het wat is heb ik er denk ik nog een nodig. vijf harde jetsers op 1 USB poort dit gaat opslag ruimte creëren maar als het echt werkt ook enorm handig back-uppen en snel wisselen van die schijven. Ik ben er nu al blij mee. Ik kan niet wachten, Hahaha ik kan merken dat ik lekker geslapen heb en dat ik er daardoor ook meer zin in heb ik tik als een wezenloze en zit nog te glimlachen om die onzin ook.

Ik zit me bij het tikken over die harddisken ineens te bedenken dat ik ook nog op deze site mijn backup procedure wil zetten en hoe ik mijn foto’s door lightroom heen haal. Dan kan ik ook nog een zooi PDF documentjes hierop gaan verzamelen die ik wel handig vind en die ik zo links en rechts opduik maar ik merk wel heel erg dat ik op deze manier in een website van alles bij elkaar kan verzamelen en snel kan terug vinden. Ook hier wordt ik blij van alleen waar het ik het gelaten. Maar dat vind ik wel. Ik heb bijvoorbeeld Ax papierformaten, de indeling van m’n Lightroom toetsenbord, scherpstelkaart en wat toetstenbord indelingen verzameld die ik handig op deze site kan zetten.

Dat wordt weer een projectje ik denk alleen dat ik die Opleidingen niet als menu op die site ga zetten maar alleen een koppeling naar een categorie zodat de menu’s niet meters lang zijn dit is mijn inziens een erg onoverzichtelijk geheel aan het worden. Dat ik handmatig en heel onhandig even die documentjes op hun plek moet zetten dat geloof ik allemaal wel, IK ga straks kijken of ik er een pagina van kan maken of dat ik van de cursussen waar ik niet mee bezig ben gewoon de categorie aan het menu knoop. Dat is even proberen.

Deze website wordt wel langzaam en voor mij nuttige site. Net als Sticky daar zit ook zoveel nuttige informatie in. Ik ga zo nog even kijken of ik daar ook die verzekeringen shit in gestopt heb die ik pas allemaal heb uitgezocht.

Tada ook dat heb ik gedaan. ik ga even mijzelf een compliment geven want dat moet van Suzanne: Dat het je goed gedaan Danny je bent een topper erg goed dat je je administratie hebt bijgewerkt dit was de afgelopen tijd wel een beetje achter geraakt maar topper die je bent je hebt daar je halve kerst vakantie aan besteed ik ben trots op jezelf.

Bla bla

Nou nog een bakkie en dan hollen naar die klote zooi en die verschrikkelijke vent en zijn vriend die ik weer kan gaan amuseren vandaag en natuurlijk kan ik me er ook weer lekker aan gaan ergeren. Misschien dat er morgen een klein lichtpuntje komt binnenlopen over dat oude politiebureau in Scheveningen dat lijkt me wel een leuk projectje, Misschien ga ik wel vragen of ik er een keer foto’s mag maken met Ruud en Peggy en Marja in de Cel of als politie agent. Lachen Maar dan moet ik wel snel zijn ik het is zo weer een universeel kantoorpand.

Nou ik ga me maar inspannen om op m’n werk te komen. Marja is op de fiets gegaan. Ik ha maar met de auto want het waait en het een eind lopen phuuu en daarnaast mijn foto voor vandaag heb ik als dus dat is klaar. Ik ga die laptop dichtklappen en hollen…. tot vanmiddag.

Tijd om weer is even een nutteloos half uurtje de inhoud van mijn hoofd aan het digitale papier toe te vertrouwen. Ik moet op deze site de indeling van de opleidingen anders gaan maken. School voor fotografie een inleidend verhaaltje in en dan links naar de 25 lessen of zoiets. en misschien iets van een tagwolk erboven dat je snel tussen de lessen kunt navigeren en dat moet ik ook met de gevoels workshops doen. Of gewoon cataforie apgiena’s met een inleidend stukje tekst.. ik kijk wel, Het wordt erdoor allemaal een stuk overzichtelijker. Misschien leuk voor vanmiddag. Eerst met mijn camera op stap als het licht is

Verder voel ik me goed, ik heb honger en moet zo even Marja naar d’r zus brengen. dan kan ik even kalm aan m’n foto spullen bij elkaar zoeken en is het licht buiten. Ik ga de komende drie weken op stap met mijn camera als het niet als een debiel regent en ga voor Suzanne de psycholoog een fotoboekje maken en hoop er meer een heleboel positieve hoopjes over die negatieve berg te leggen. Het zal wel moeten maar ik ben bang dat ik van de zomer op mijn fooie gemakkie ergens in de zon zit.

Ik ben ook benieuwd wat die brief van de belasting is ik denk en hoop de uitschrijving als bedrijf en niet dat ik weer wat moet terug betalen brrr ik moet er niet aan denken. IK ga van het positieve uit en het is de uitschrijving als bedrijf.

Ik wil ook nog is op deze website kijken of ik de Pic of the day niet een beetje anders kan presenteren een eindeloze scrol dinges met deze berichtjes dat ziet er leuker uit dan alleen maar 10 laatste statische berichten onder elkaar en dan onderaan niet weten waar op je moet drukken, Maar het nadeel van WordPress is een beetje het is er wel maar je kunt het niet vinden en als je het gevonden hebt werkt het net niet en moet je er jaarlijks voor betalen en dat wil ik niet, Ik wil best ergens eenmalig voor betalen maar daar houdt het dan ook wel mee op.

Ik ga ook nog even een recensie schrijven op Google bij de NDG dat die geen onderzoek doen als iemand zonder papieren zijn hond kan overschrijven. Ik blijf dit van god los vinden dat dit mogelijk is. Ook deze week al weer lekker veel van DAS rechtsbijstand gehoord. Wat een trage bende is dit. Ik wil zo graag die roie tering kop zien als ze d’r hondje moet inleveren.. en eigenlijk helemaal als er een agentje aan de deur staat te bellen hoi oom agent hier ik kom een hondje ophalen. Ik ben wel bang dat ze het lieve diertje wat wat aandoet met d’r tering bek.

Van de week ook even in al mijn slideshow dingen de kop van dat rooie kut wijf verwijderen iedere keer als ik haar zie denk ik grrr het had zo nooit moeten gaan blinde lul. Maar ja dat draai ik niet meer terug. Wel jammer dat een hondje als een ding wordt beschouwd door de Nederlandse wet. Maar dieren mishandeling weer niet. Een beetje vaag.

De finale van deze schrijfopdracht is in beeld. Nog ongeveer vier bladzijden en met vandaag erbij nog drie dagen. Ik heb het momenteel best naar mijn zin ik ben lekker met mijn website bezig en met mijn foto’s. Zo is opzoeken waar ik vandaag heen ga het lijkt vandaag prima weer te worden dus kan ik wel iets ondernemen wat ietsje verder is, Helaas met ik dan wel weer tanken maar ja, Het is nu half negen en het lijkt wel of het licht is buiten. Ik ga vanwege de drukte niet voor elf uur de deur uit. Het rijdt lekkerder als het niet zo druk is. Misschien ga ik naar een oud stads centrum ergens. Misschien Schiedam dat is geloof ik ook met een binnenhaven.

Ik kan natuurlijk ook op de fotoclub diafragma uit Leidschendam gaan kijken wat die als maandopdracht hebben iets met een fiets geloof ik. Nou ik bedenk m’n eigen opdrachten wel. Ik moet nog wel is gaan kijken wat dat Alumini is van de School voor fotografie. Iets wat € 60,00 per jaar kost lijkt me wel wat om dan een beetje op niveau te kunnen praten en niet dat domme Facebook gezwam.

Ik ben wel blij dat ik niet naar mijn werk hoef en dat ik nog steeds niet kan thusiwerken en al gaan ze dat nooit aanzetten ik vind het prima maar ik ga eerst is minimaal een week of 3 a 4 lekker op stap met mijn camera en zo af en toe is wat aan de photoshop cursus doen en ook aan de creatief schrijven cursus. Natuurlijk moet ik ook de back-up cursus op deze site zetten. Ik denk alleen dat ik deze achter een wachtwoord ga zetten in verband met copyrights.

Ik heb het geloof ik al eerder op geschreven in dit warrige verhaal ik moet de opleidingen anders gaan indelen het is nu een brei van artikelen geworden waardoor het niet lekker meer kijkt. Alleen waar ik mee bezig ben als menu stuchuur en de rest als pagina’s. Wat wel tegenvalt is het schrijven van de verhaaltjes die erbij horen en ik moet ook alle foto’s er is gaan bij zoeken zo het geheel compleet is.

Als ik klaar ben met die twee N.T.I. cursussen moet ik ook nog is nieuwe cursus gaan zoeken die wat meer omhand heeft. Het enige waar ik momenteel even geen zin in heb is het fotograferen in opdracht en dan zo’n onmogelijke opdracht die eigenlijk op maar één manier kan worden opgelost. Ik zit toch nog steeds te denken aan een cursus Nederlands en iets met Photoshop en dan op enig niveau. Deze cursus die ik nu doe is wel grappig maar is nou niet iets dat ik zeg daar heb ik heel veel aan. Dat geldt helemaal voor die creatief schrijven cursus. Van die cursus leer ik wel heel veel maar ik hoor niet of er enige progressie in zit.

Zo ik heb m’n zelf opgegeven voor het Alumni programma van de School voor Fotografie leuk op stap met echte fotografen en een met wat meer diepte naar tentoonstellingen en lezingen. Ook wordt je portfolio beoordeeld en krijg je uiteraard tips hoe je dit moet presenteren. Grappig ik heb er nu al zin in!!!

Even tijdens het tikken mijn komkommertjes op knabbelen. Mijn paprikatjes zijn al op en mijn banaantje ook. Zo de douch even in en mijn spullen bij elkaar zoeken en op pad. Het zonnetje begint te schijnen dus moet het bij mij gaan jeuken hahah ja dat doet het wel maar ik ga lekker rustig aan doen. Eerst deze bladzijde even vullen met tekst en dat is over één regeltje wel gelukt. Denk ik dan schiet de BLZ 37 wel uit beeld hoop ik.

Ik word wel lijp van al dat gewhatapp steeds ik zit de tekst van deze pagina vol te tikken enne tada nu zit i vol.

Het is avond ik hoop dat ik moe word en snel in slaap val. Het is allemaal we vaag wat er in me om gaat ik merk dat ik heel moe ben en snel geen zin meer heb of het wordt me teveel weet ik het. Het is een lastig iets misschien kan die fysiotherapeut iets met mijn pijntjes aan. Ik moet er denk ik weer mee leren leven. Het grappige is is dat ik nu met al mijn klachten er naar toe ga. Eerst steeds met één klachtje en nu met een berg tegelijk. Maar ik zou het liefst mijn elleboog en voeten weer is in orde willen hebben. Ik ga het beleven.

Wel grappig dat deze oefening bijna aan een einde komt na deze pagina in principe nog maar 2 maar als ik nog wat te verzinnen heb tik ik gewoon door. Maar na de 5e ga ik denk ik niet meer verder tikken dan ga ik is werken aan die vage huiswerk opdracht.

Het zal mij benieuwen wat voor bekkie die dikke rooie trol trekt als ze die fiets in haar kleur op mijn site ziet staan en dan in haar kleur en net na d’r fiets prijs van d’r clupje. Ik heb een vermoeden dat ze bij het f zoveel clubje in Rijswijk met ruzie vertrokken is. Dus nu weer nieuwe mensen manipuleren. Maar ach lekker boeiend. Ik zou alleen d’r bekkie wel willen zien.

Er is een grappige film op tv Valarian of thousend planets of zoiets. Leuke film met Avatar, Starwars en nog wat films lijkende figuren. Dit zijn van die lekkere films om bij in slaap te vallen en wakker worden en je hebt niets gemist. Heerlijke films dit.

Op dit moment niet zo veel in mijn hoofd zitten. Ik denk dat het oxazepammetje mij op dit moment blokkeert. Daar ben ik weer. Ik heb vandaag de hele dag geen inspiratie om te schrijven maar ik moet nu toch echt wat gaan verzinnen anders is deze oefening helemaal voor niets geweest,

Bij de body stress release is het vandaag lekker gelopen ik heb een paar uur geen kramp in mijn tenen gehad en dat gebeurt niet zo heel vaak. Ik vind dit voor nu even een positief dingetje. Terwijl ik zo zit heb ik wel kramp in mijn grote teen en dat lijkt uit mijn Achilles pees te komen.

grappig dat ik vanmorgen het woord Back-up zocht in mijn mail en ik een mailtje van DAS tegenkwam van afgelopen vrijdag. Ik ga die rooie trol dus waarschijnlijk bij de beslisrechter nog is tegen komen. Ik vind dat wel leuk en ik hoop dat het allemaal gewoon een beetje naar behoren loopt en zij gewoon eieren voor haar geld kiest en gewoon normaal doet en dat we aan het einde van het liedje door een deur kunnen. Ik hoop het maar ik geloof er niet zo in nadat gelieg van haar en zeker de laatste tijd.

Ik hoop dat dat gezeik met die dikke rooie trol nu gauw afgelopen is. Ik ben het zat en ik wil graag snel beter worden en mijn normale leventje weer oppakken en weer mooie foto’s maken en niet die geforceerde zooi wat ik nu aan het prutsen ben. Sommige foto’s zijn wel wat of hebben een klein verhaaltje maar het is nog niet wat ik ervan wil. Op dit moment loop ik dorpjes af en zo dat is nou ook niet echt mijn ding.

Blz 40 In principe de laatste bladzijde van dit schriftje maar ik heb nog een dag om deze bladzijde vol te tikken met wartaal. Ik geloof niet dat ik dit ooit ga terug lezen maar het staat wel leuk op deze site en ik geloof ook niet dat ik ooit nog zo’n lang stuk ga schrijven. Even kijken hoeveel tekst dit nu is en hoeveel blaadjes dit nu zijn. Ik ben op 44ste bladzijde met A4 en ik heb 1097 worden getikt 4 februari 2020 ben ik klaar met deze opdracht.

Print Friendly, PDF & Email