Vandaag is het donderdag 21 oktober 2021 dag 660 van mijn project A Pic A Day ofwel APAD.

Disclaimer

Danny de Jong (8 juli 1963) of d.j. de jong (te vermelde naam) is eigenaar van deze website ( te vermelden dannysfotos.nl) zoals deze is geregistreerd bij sidn.nl.

De inhoud van deze website, zowel tekstueel als de afbeeldingen in de geposte berichten en dergelijke zijn geproduceerd door d.j. de jong en zijn daardoor ook eigendom van d.j. de jong.

Afbeeldingen die bij externe weblinks staan vermeld, dit zijn screenshots van de betreffende website.

Bij de opleidingen geplaatste beelden, documenten en teksten kunnen van de opleider zijn of door de opleider zijn opgesteld en hiervan doe ik geen aparte melding.

Dit is een blog van de dingen die ik samen met dierbaren gedaan heb, geprobeerd commercieel te gaan fotograferen en dit wil ik op deze manier graag delen. Indien u van mening bent dat uw foto hier niet thuis hoort kun u een verzoek tot verwijderen bij mij indienen door middel van het onderstaande contact formulier. Bedenk wel dat het mijn herinneringen zijn die ik niet zomaar zal verwijderen.

Het is geen sinds mijn bedoeling om iemand te kwetsen of iets dergelijks. Indien het uw menig is dat dit wel zo is wilt u mij dit dan laten weten door het onderstaande contact formulier in te vullen en ik zal de betreffende foto verwijderen.

Alle aansprakelijkheid om wat voor reden dan ook wijs ik bij deze af.