Dubbele punt

Een ding weet ik zeker: Wat ik net al opschreef dat ik op zeker wil blijven schrijven ik krijg daar wel een hele fijne voldoening van. Het is net als foto’s bewerken nee het werkt net als foto bewerken erg verslavend.

Een ding weet ik zeker: dat als ik straks als een wezenloze uitgetikt ben ik we de schrijffouten eruit ga halen.

Een ding weet ik zeker: dat ik dit minimaal 10 minuten kan volhouden en dat ga ik ook doen.

Een ding weet ik zeker: dat ik mijn bril op mijn neus heb zitten en ik zo een stuk beter kan lezen en dan inclusief die gore vlek op die bril. Ik ben gewoon geen brillen mens.

Een ding weet ik zeker: Ik hou heel veel van mijn lieve Marja die heeft altijd begrip

Een ding weet ik zeker dat ik binnenkort met Johnny een leuk dagje ga bouwen en naar de dierentuin ga om samen met hem te fotograferen. John is zondag jarig en nou hoop ik niet dat hij deze site al kent.

Een ding weet ik zeker: dat ik morgen weer moet werken en daar wederom niet zo veel voor voel ik voel me daar niet zo lekker en niet op mijn gemak op het moment.

Een ding weet ik zeker: dat ik snel van dat ge-burn-out af wil ik word daar een beetje niet goed van

Een ding weet ik zeker: dat het boven mijn hoofd op dit moment rumoerig is en dat moet ik een naam geven en dan schijnt het over te gaan. Een ding weet ik zeker dat dit bij mij niet werkt. Ik zet gewoon de TV harder en waarom schijf ik TV altijd met hoofdletters ik weet het echt niet.

Een ding weet ik zeker: ik heb deze oefening ook af nu nog even de tikfouten weghalen en hij kan online. 0 minuten getikt zonder terug te kijken, ik denk dat een psycholoog er wel wat mee kan.

Klaar…. leuke oefening.

Print Friendly, PDF & Email