Au.

Pak pen, en maak deze zin af: Wat ik liever niet wil zeggen is….

dat ik het totaal niet naar mijn zin heb op mijn werk en wat ik gedaan heb de afgelopen 38 jaren en ik in het verleden niet goed ben beoordeeld in mijn kunnen ik heb het idee dat ik een heel creatief persoon ben en liever vroeger met papiertjes had willen rommelen of iets in de reclame industrie in de jaren 80 en 90 had willen doen. Een en ander is wat mij betreft tevoorschijn gekomen met de komst van snelle computers en goede software. Ik zit dagen te puzzelen met Photoshop hoe ik iets kan bereiken. Ik ben helemaal verslaaft aan het bewerken en opleuken van foto’s met Lightroom en Photoshop en daarnaast ben ik inmiddels net zo verslaaft aan het bijhouden van mijn website om de resultaten op tentoon te stellen.

Ook door mijn vier jaar vriendschap met Iris en zeker de eerste 3 jaar heb ik enorm ingezien hoe creatief of dat ik ben. Helaas is de vriendschap voorbij maar daar komt wel weer is wat anders voor in de plaats. Gelukkig stimuleert Marja mij enorm en geeft me alle vrijheid om er toch nog wat moois en leuks van te maken.

Die hele elektrotechniek kan wat mij betreft gestolen worden. Vroeger werd er aan mij gevraagd wat ik zou willen nou oom Dolf was mijn grote voorbeeld en die deed iets met draadjes dus dat wou ik ook. Verder is er nooit gekeken wat ik echt zou willen of waar ik wel goed in was. Hup de elektrotechniek in en op school is er verder ook nooit aandacht aan besteed.

Helaas is het nu te laat om van baan te veranderen behalve als die kut burn-out aanhoudt of van Ginderen gaat failliet.

Sorry dat ik dit opschreef.