Schrijfdate

Schrijven om te schrijven.

Ik ga tikken omdat ik niet kan schrijven dat is onleesbaar als ik ga schrijven op papier dus daarom ga ik gewoon nutteloos 20 minuten zitten tikken en kijken wat voor een zouteloze tekst ik dan heb ingetikt. Het zou een raar iets zijn als ik gewoon maar door tik.

Het valt me op dat de katten Allert worden, ik denk omdat Marja bijna thuiskomt. Ze moet wel eerst een stukje lopen voordat ze bij de auto is. Ik ben ook benieuwd wat ze van haar cadeautje vindt. IK had een anti skim pasjes houder van Secrid gekregen vanwege de opening van hun eerste winkel in Rotterdam, Ik vind het wel leuk dat mijn collega Ron Feller dit ding voor mij heeft meegenomen tijdens de opening en dat hij hem niet heeft weggegeven of zo.

Morgen even contact zoeken met Nick Harrewijn voor de spullen van die rooie trol die nog in mijn berging staan. IK ben benieuwd of ze als ik een prijs roep d’r zooi komt ophalen. Ik denk niet dat ze me nog onder ogen durft te komen na al die onzin die ze geschreven heeft.

Ik ben benieuwd wat we zo gaan eten. IK heb wel een beetje trek. Meestal is het maandag altijd lekker makkelijk. Daar zullen we Marja hebben. Wat zou er in die zak zitten. Ik hoor het al wat een klein tasje. Ik ga er vanuit dat ze niet snapt wat het is dus even een pauze inlassen ik ben op het verkeerde moment begonnen met tikken. Wel leuk ik ga dit meer doen.

Nou de onderbreking viel wel mee twee minuten.

Ik heb gister ook weer of eigenlijk eergisteren al een oude chagrijnige hobby opgepakt en dat is commentaar geven op Facebook berichten. Grappig om te doen en niemand snapt het. Momenteel een beetje last van maagzuur bleh. Nou ja ik heb het wel meer gedaan.

Ik ga weel van de week is even vooraf opschrijven wat ik mankeer en wat pijn doet en waar ik last van heb dan kan dat mee naar de Psycholoog volgende week dinsdag en naar de bedrijfsarts volgende week maandag. Ze moeten dus maar is flink gaan opschrijven en mij gaan adviseren wat ik eraan moet doen. Ik wordt er gek van. Ik zit nu aan de 9 minuten tikken.

Zo wel even de tikfouten eruit halen.

Het was een aardig weertje vandaag en het was om vier uur vanmiddag lekker om naar huis te lopen. Kan ik even lekker aan mijn zelf denken en dan loop ik lekker rustig. Wel vervelend die vent die schuin voor me liep met z’n kaartje in zijn handen en aan de verkeerde kant van de weg.

Marja is blij met haar pasjes ding dus dat is fijn en ik heb een mooi onderwerp voor mijn pic of the day project.

Nu wordt het lastig om door te blijven tikken en zeker omdat mijn telefoon ook nog rammelt met een bericht. Dom nieuws op TV een nagebouwd dorp ergens in China en nu komen de chinezen massaal naar het originele dorp in Zwitserland geloof ik. Dom gelul dus.

Zo nog 3 minuten en ik heb een heel stuk tekst vol met tik fouten en het loopt voor geen meter. Maar dat geeft niet dit was denk ik de bedoeling. Ik ben ook reuze benieuwd wat de opdracht is die ik straks, na les 5 geloof ik, moet insturen en hoe ze van plan zijn dit te gaan beoordelen. En dan nog maar één les en dan moet de finale opdracht worden ingestuurd. Ik heb wel een beetje met dat N.T.I. dat die zich er makkelijk vanaf maken ik zie eigenlijk nergens waar ik makkelijk contact met ze kan krijgen. Dat heb ik heel erg gemerkt bij die Photoshop cursus. Met die cursus was er iets met de volgorde van de lessen en het inleveren van het huiswerk. Ik heb tot op heden alleen maar van het kastje naar de muur antwoorden gekregen. Maar ik heb twee huiswerk oefeningen ingeleverd en daar krijg ik zo een tien voor en dan voor allebei en de tweede opgave gebruikt de eerste opgaven waar ik een 10 voor had maar die kon ik zelf nog verbeteren mmm vaag dus.

Ik geloof dat ik nu wel een beetje aan de tijd zit. Ik tik nog een minuutje door om de toch tikfouten verbeteringen goed te maken en dan heb ik een nog langer stukje zouteloze tekst. Straks haal ik de fouten er wel uit maar tekstueel verander ik het niet meer en ik zet er ook we wat alinea’s in dat oogt altijd wat prettiger.

Dit was twintig minuten zouteloos tikken wat er in me opkwam.

Print Friendly, PDF & Email